teşekkürler ustada zaten güncellemeyi yapıyoruz yazılım sistem ayarlarında SATCODX UPDADE diyor onunla redline cihazlarının neyine güncelleme yapıyorsistem ayarlarında en altta evet hayırveya hepsi gibi
Printable View
teşekkürler ustada zaten güncellemeyi yapıyoruz yazılım sistem ayarlarında SATCODX UPDADE diyor onunla redline cihazlarının neyine güncelleme yapıyorsistem ayarlarında en altta evet hayırveya hepsi gibi
Yeni *** Guncelleme Tarihi 28.01.2008
21AD0CE5 00: E4 BC 98 38 FE 8D E2 6D
21AD0CE5 01: 6E 56 90 54 55 AE 0B 0E bu keyleri girsem ıntsx kanalını açarmı acaba
kosovalı kardeş sen iyi bir kardeşsin cengiz kardeşde meraklı benim gibi olsun bozma beee bu forum dostların bir araya geldiği bir liman olsun insanları hoş görelim tüm forum üyelerine ve yöneticilerne selam ve saygılar SENSİ
ben thor daki bir kanala actim bekledim cihaz kendi au yapti biraz uzun sürüyor ama oluyor premiere de de ayni olay oldu polanyada da ayniAlıntı:
selamlar redline 100 rx cihazimda ama ama inxtv kendiliginden acik
:wave:
arkadaşlar niklerimizin üstünde yüzde oranları siteye yada foruma devamlılık yüzdelerimi izah ederseniz sevinirim SENSİ
REDLİNE YETKİLİLERİNDEN DUYURU
Değerli REDLINE Bayileri , Yetkili Teknik Servisleri ve siz değerli REDLINE dostu Son kullanıcılarımız Sizlere daha iyi hizmet verebilmek ve bazı önemli yenilikleri devreye almak amacı ile eski server ve sinyal göndericiler değiştirilmektedir.Bu değişim işlemlerinin kaç gün süreceği hakkında sizlere gerekli bilgi 10 Şubatta verilecektir.REDLINE Bayileri , Yetkili Teknik Servisleri ve siz değerli REDLINE dostu Son kullanıcılarımız her zaman olduğu gibi avantajlı olmaya devam edeceksiniz.
Anlayışınız için Teşekkür ederiz. Lütfen 10 Şubata kadar bizden gelecek duyuruyu bekleyiniz.
redline gibi kaliteli cihazların yenilik açılımlarını her zaman bekliyor ve hizmetlerin devamını diliyorum.başarılar
slm ustalar şu an redline açıkmı belgeseller ve multiler cevap yazarmısınız şimdiden tşk ler
beyler türkdatta bir sorunmu var anlamadım 01.02.2008 de akşam cihazı güncelledim benim cihazı hack lediler saçma sapan TPler le doldu birde şuan 11466.V.22000 ÇALIŞMIYOR BENDE SİNYAL YOK acabagüncelleme türksatta başka bir tp yemi geçti lütfen yardım hepinize selamlar