ben buradayım son mesajlarımı takip edebilirsin
Printable View
bence trabzon -beşiktaş-sivas ve eskişehir 1.lige
fenebahçede 2. lige düşmeli
fenerbahçe beşiktaş trabzon ankaragücü gençlerbirliği eskişehir buca karabük sivas istanbul belediye hep birlikte bank asya yolu göründü
bank asya süper lige göre daha popüler olacak gibi
hehehe maçları trt hd den şifresiz izleriz herhalde:)))
FB'yi düşürmek için 6 okka testis lazım ,o da onlarda yok.
arkadaşlar şu halimize bakın fener-beşiktaş-trabzon düşer diyoruz geriye doğru gitsen galatasarayıda konuşa biliriz mesela 8-0 ankaragücü maçı nasıl bir lig hiçmi alnının akıyla kazanılmış şampiyonluk yok kendi adıma konuşayım bu lig düzelmeden birdaha maç seyretmeyeceğim dijitürkümü iptal ettirdim maça gitmekmi asla yağmur çamur deme maçlara git takıma destek ol senin benim verdiğimiz paralarla git şike veya teşfik ver ne güzel istanbul
ben ençok ter döken futbolculara uzuluyorum hiçbirşeyden habersiz emek verdiler sezon boyunca
sonuç ne kardeş futbolcunun terini taraftarı vefasını düşünenmi var ne güzeldi son dakikaya kadar sizmi yoksa bizmi şampiyon olacağız diye güzel bir heyecan vardı sivas maçının son 5 dakikasını seyredemedim heyecandan ama sonuç zaten belliymiş bizimkiler gidip maçı almış sizinkilerde fenerin verdiğinin 2katını teklif etmiş ama parayı ayarlayamamıştabi bunların hepsi idda gülermisin ağlarmısın