3.27 yazılım ile data 21 açılan kanallar hotbirte +18 ler full ve nilesat
Printable View
3.27 yazılım ile data 21 açılan kanallar hotbirte +18 ler full ve nilesat
nilsatta 21 data ile historie discoveryler traveller osn ler yok 3.27 yazılım ile
umut kardeşim hoşgeldin rabbim hacılığını hayırlı eğlesin bizlerede nasip etsin.
gökhan abi bu 3.27 w3 içim mi yok w6 ve w3 için mi anlamadım ki w6 dan data aldım nilsat açılan kanal eksik w3 denemedim
sky paketi 3.27 yazılımla yok w3 data + 18 ler var ve nilesat ve astra ile 16 derece açıla bilen ne varsa açık
umut ustam hos geldın allah kabul etsın ınsallah.valla sen yokken pek bı sessızdı sankı buralar.
arkadaslar 3 21 ıle w3 data astrada costu sankı.anımux paketı ndl 1 2 3 kanalları eredıvıselıve1 kanalı eurosport kanalı canal+ sport w9 cınepolar cınefıx ve daha bırcok kanal acık fılm1 fılm2 sport1 kanalı bunlar hep acık tı y6 ıle dun aksam ıtıbarı ıle.
hotbird ne alemde 3.21 ile
thor data son durum nedir
data uydusu Thor version 3.24
sky italia açmaktadır.iyi seyirler
3,21 ile w3 te yayınlar varmı kullanan arkadaşlar bilgilendirirse sevinirim
Sabah baktığımda yine gelmemişti 3.21 w3 data
bu 3,25 i w3 datayla deneyenler sonuç novaların geldiği söyleniyor doğrumudur
evet animax ve nova spor cinemalar
ok komutanım tşkler bilgi için 3,25 i yükleyelim ozaman:45:
thorda donmalar fazla araplar formunda okudum w3 ve w6 en sitabil çalışan data w3 ün sinyalı kuveetli 1 veya 2 güne kadar donmaya karşı bir proğram vercekler şu şekil (Blx_uptool_v1.1254 ***don)verince sizinle paylaşcam
yeni yazılım
Test edilmiştir ve çalışır kuvvetle 3 data w6 dat thor data iyi seyirler
arkadaşlar yeni yazılım gelmiş 3 uydudan data alıyomus
Y6 Yazılım 3 uyduları W6 + W3 + Hellasat data :clap2::bunlar
bu ne böyle ya yazılım yağıyo dünden beri
denemedim arkadaşım denerseniz sevinirim daha yeni verilmiş arap forumuna adamlar nasıl iş yapıyo anlamadım gitti bütün açan kanalları bi yazılımda toplayamıyolar ya
yazılım hatalı error diyor
forumda verilmiş bende indirip siteye yükledim bilmiyodum hatalı oldugunu kusura bakmayın
yazılım 12.22.2009 ait
komutanım 3,21 ile gelirse beni bilgilrndirirsen sevinirim
3.25 yazılımda gitti arkadaşlar
bayındır usta 3,21 i dene bakalım
y6 yazılımlar...
3.21
3.22
3.24
3.25
3.26
3.27
Y6 APARAT CLEAN YAZILIMI
EKLENMİŞTİR
3,21 w3 data ile paylaşım geldimi?
arkadaşlar y6yı celenyazılım ile temizleyip 3.25 tekrar yükledim hortbitteki elcezireleri belgeselleri fransızları actı 19 16 lar kapalı
bilgi için tşkler bayındır
arkadaslar herkese gunaydın.muslum baba yazılımlar ıcın sagol hepsının bırarada olması ıyı oldu.3 25 yazılım yoktu dun aksam ıtıbarı ıle.nılesat ta bazı kanallar harıc.ama onunda cogu yoktu.astra hıc yok zaten.
3.25 randıman alcak yeni daha yazılım
sanırım clean yazılımı demek ıstemıs.yanı y6 yı temızleyen bır yazılım var.ılk mesajlarda olması lazım.ust ust e yazılım atınca bazen problem olabılıyor.bu yazılımla temızleyıp tekrar yazılım atılıyor.
sağol kardeş
evet vardı red18+ yeni yazılım çıkıyor w3 3.24.w6 3.24 thor 3.24 (w3 3.25 arabsatıda açıyor bilginize)yazılım çıkınca paylaşcam hotbir ve astra için iyi olcak yeni yazılımlar
3.25 de yok yeni çıkanla açacak hotbirde hobilerde yok bugün
arkadaslar 3 21 ne alemde aktıf mı su an.ısteyım bakamıyorum ben.bakabılen varsa yazarsa cok makbule gecer.artı bırde 3 27 yazılımı nasıl baya bır arkadas ındırmıs yazılımı.bunda durum nedır.???
3.25 devam 3.21 durdu galiba
arkadaş celen yazılım y6 yı temizlemek için benide sitedeki arkadaşlar uyarmıştı öyle yapmıştım . dünden beri ancak gire bildim siteye kusura bakma
oldu sağol sildim y6 yazılım yeniden attım resimdeki y6 nasıl yerlide açıyor
farklı bu usbedeb yazılım atılıyor
açtıgını sanmıyorum ama baska bir aparatın data nss6 dan actıgını duymuştum:)))
bir türlü arap forumlarına giremiyorum kafayı yeçem..
nova bir kısım gelmiştir.
rom 3.25 data uydusu w3 üzeri.