arkadaşlar ben sakaryada 90lık canak ile /60data sinyali alayorum akşamda çezire 7den trabzon un avrupa macını izledim.
Printable View
arkadaşlar ben sakaryada 90lık canak ile /60data sinyali alayorum akşamda çezire 7den trabzon un avrupa macını izledim.
yeni yazılım 18-08-2011
yeni yazılımda varmı gelişme
donmalar yok gibiymis ustam duzeltilmis donma sorunu
polsatların bazıları var heriki uydudada fransızlar yok.
valla arkadasım ıstanbuldan 120 lık canakla alamadık bız bu frekanstan sınyal kafayı yedım.uydu bulucu ıle ayarlıyoruz bıde.dıger frekanslarda sınyal %80 85 arası oluyor ama bu frekansta tık yok yav.
Y6_JSC_CANAL+_CANAL_SAT_Ok 28.08.2011
Y6 dongle'ı baska hangi cihazlarda kullanabiliyoruz ?
yumatu-baff- botech- echolink -bravoo hd lerde kullanabilirsiniz
Peki bu cihazlar icinden en stabil calısanı hangisi sizler hangisini tavsiye edersiniz ? :)
y6 için cihaz alacagınıza biraz bekleyin dongle içinde hd cihazlar cıkacak piyasaya y6 da eski gunlerinde değil
ya arkadaslar sız bu 12526 frekansından sınyal aldıgınıza emınmısınız.bır turlu sınyal alamıyorum ıstanbuldan 120 lık canakla.nasıl bır frekanstır bu.w3 canagı kullanan komsular var yanımızda onlarda bıle yok bu frekansta sınyal.nasıl ayarlıyıcaz bunu.thor data ıle calısıyormu y6 acaba orayı ayarlıyaım olmazsa.?
çoğu bölgelere 150 likle bile sinyal 100/30 geliyor.buda data için yeterli olmuyor...
arkadaşlar ben söylenen frekansı hatayda yüzde 60 la getirdimiz halde data kitlemedi
kaçla kitliyor bu data yı
arkadaşlar bu datayı 12526 2890 v frekansını yüzde 75 getirdim ama data kitlemedi sorun ne olabilir çözümünü bilen yazsın lütfen
y6 suan aktif mi
aktif
arkadaşlar y6 da yeni gelişmeler yokmu . bide atlantalarda tivin protukol varmı.bilgi verebilirmisiniz.
o konuda çalışma yapıyoruz gelişmelerden hberdar edeceğiz saygılar
USTALAR iyi çalışmalar buradaki yazılımlarda w3 den data alınmıyor malesef hiç biri w3 den çalışmadı
aynen hatay danda data almıyor
birhaftadır data sinyali öğleye kadar yok bilgisi olan arkadaşlar bilgi verebilirmi acaba .tüm arkadaşlara selamlar,
teşekkürler kardeşim
ses sedayokmu arkadaşlar.
yeni yazılım.
arkadaşlar 13 deki yayınların hicbiri 3 gündür acmıyor 19 dakilerden ontane kadarı acık.
nilesatta jsc sportlar açık.hdler dahil
arkadaşlar arapsitelerinde birgelişme yokmu .
bu aralar arap forumda herğün Microbox,sa yazılım çıkıyor y6 nın adını bile anmıyorlar arkadaşlar ama şuan hotbirtte hbo kanalı ve +18 (1 tane)açık astrada 10, 15, tane açık.
t6 da thor data akif mi ustalar bu arada y6 da jsc ler ve 2 tane +18 kanal paylaşıma verildi ama cryfra lar paylaşımdan alındı bilginize
bu yazılım dün verildi...
y6yı resıvır olarak kullanmak istiyorum arkadaşlar resivır yazılımını bilenler yardımcı olabilermi saygılsrım tüm arkadaşlara.
teşekkürler kardeşim.
y6 receiver yazılımın da kullanacagın uydular yok yazılımı yukledıkten sonraAlıntı:
elle boş uyduların ustune kullanacagın uydunun ismini ve bir kactane frekans yazıp taratacan
not bazı y6 receiver yazılımında emu yok müslüm babanın verdiğinde varmı bilmiyom emu denemek için mönu 4 tane 8888 bas emu açılır
sssp protokol için mönü 4 tane 7777 bas .....sssp .protokolu secersen dongle cıhazda kullanabilirsin benım microbox donglede gayet iyi çalıştı y6 receiver
emu ve protokol açılmassa şu yazılımı bulman gerekir - y6 receiver+patch -yazılımı bunda emu ve protokol var
arkadaşlar yazılımı deneyenler cevabı yazsın
bilgilerin icin teşekkürler arkadaşım selamlar.
deneyen arkadaşlar sonucu yazarsa sevinirim :sunglasses2::praying:
yeni yazılımı denedim bir önceki daha fazla kanal acıyordu 13de astra 19 dakiler aynı. arkadaşlar.
28/11/2011deki.
[QUOTE=bayindir;586169]28/11/2011deki.[/QUOTE
diğer yazılımlardan extra açtıgı kanal hangileri arkadasım
exrekanallar yok 13deki cezireler diskavirler filimler 19daki ispanyolkanalları acık.selamlar.tüm arkadaşlara iyi bayramlar.
y6 3.32 yeni yazılım 07.11.2011
açılan kanllar diğer yazılımlarla aynı yüklemeye gerek yok