arkadaşlar kürt kökenli vatandaşlar hepsi pkk lı değil ama onlarda bu olaylara ses çıkartmayan umurlarında olmayan kişiler değil mi?
Printable View
arkadaşlar kürt kökenli vatandaşlar hepsi pkk lı değil ama onlarda bu olaylara ses çıkartmayan umurlarında olmayan kişiler değil mi?
bu şerefsizlere açılım ha alın açılımınızı .........ALLAH MEKANLARINI CENNET EYLESİN
arkadaş işe 3 gün gitmessem cezası nedir işten çıkarılmak her suçun bir cezası vardır ve olmalıdır bu itlerte de verilecek ceza imralıdaki ile birlikte idamdır bu kadar basiiit
benim askerimi yakan şerefsiz itlerin dinide yoktur imanıda allahıda yoktur kitabıda aynı şekilde bunlara yataklık eden köylüleride asacaksın asacaksın kardeşim 1 1 daha 2 bu kadar basit barış dedik açıulım dedik dağdakine af yasası dedik askerlerimiz yanarak şehit oldu bu kadarı fazla artık kanıma dokunuyor eğer düne kadar apo denen soysuz bebek katilini assalardı bu olay buralara kadar gelmezdi adam her hafta avukatları ile bdpye ve pkk ya haber yollayabiliyor ulan bu kadar rahatlık bu kadar imtiyaz kimki bu şerefsiz köpeğe tanınıyor:mad2::mad2::mad2::mad2:
93-94 yıllarında askerdim...o zamanlar tespit edilen köyler boşaltılmıştı...evet hoş bişey değil ama sapla samanı ayırabilmek için başkada çare yoktu...halen yok...
bazen mikrop kapan yaranın temizlenmesi gerekir...temizlenmesi acı verebilir ama selameti için bu elzemdir.
kürtlerin tamamını pkk ile aynı kefeye koymak yanlış...çalıştığım iş yerinde mardinli arkadaşlar var...akşama kadar küfür edip duruyorlar pkk ya...kendileride rahatsız bu durumdan... bizimde hassas davranmamız gerek...hepsini kastedmemek lazım...ve bu belanın büyümesi hatta yok edilmemesi için uğraş veren sözüm ona vatansever türkleride unutmamalı...
selametle...
osman usta idam gelecek kelleler gidecek dertler bitecek bu kadar basit
Ben bu PKK yüzünden ömrünün her günü ölen birini tanıyorum.
Kendisi öğretmen ve zamanında doğuda öğretmenlik yaparken öğretmenlere kendilerini korumak için silah verirlermiş. Gece uyanıyor eşini yanında göremiyor elektiriklerde yok o an içeriden gelen seslerde korkarak kalkıyor ve kazayla eşini vuruyor ve eşi rahmetli oluyor neden PKK korkusundan. Sonrasımı ne alkol şu an her gun içiyor kendını bitiriyor.
2 tane cocuğu var ikiside yutdışında ve kariyer sahibi ama babaları vijdan azabı ile hergun ölüyor.
Bunun gibi bir cok olay geçmişte var. Bu işler heronlarla olacak iş değil. Hepimiz askerlik yaptık eğer içten birileri birilerine haber vermese öle kolay kolay bizim askerimizi pusuya düşüremez.
Ergenekon diye belki askeriye yıpratılıyor ama kusura bakmasın ben ne komutanlar gördum askerıne acımayan umrunda olmayan.
Benım bir askerim için gerekirse katlıamsa katlıam yapılmalı.
Ama şunu diyorum apo nun asılmaması için ABD ye sözleşme imzalayanları ilk olarak asacaksın.
bence eğer dogruysa köyluleri de vurması lasımdı askerimizin
''kürtler'' kelimesini kullanıyoruz.
ama genelleme yapmıyoruz burda. yani bütün kürtler anlamında konusmuyoruz.
sadece teröre destek verenler için konusuyoruz. çünkü bdp diye bi oluşum var, başlarında milletvekilleri var, hemde oyla secilmiş. ve onların söylemine göre kürtler ezilen taraflar.
Şimdi istanbulu pek bilmeyen bir arkadaşımız, istanbula ilk ayak bastığında;
otogar
eminönu aksaray laleli
herhangi bir bindiği minibüsçü otobüsçü
çarşıda pazarda meyve sebze satanlar
taksimde eylenmeye gittiğinde bir gece klubu-sahibi-çalısanı-otoparkçısı
çiçek pasajının tamamında çalısanlar
cevahir AVM'ye gittiğinde otoparkçısı,cafecisi nargilecisi, üst katta restoran sahipleri,
hemen hemen her semtteki konfeksiyon atolyelerinin HEPSİ,
hergun tvlerde şarkılarını türkülerini dinlediğimiz ünlülerin neredeyse yarısı
Kadıköy piyasasındaki elektronik ve pc notebook ürünleri dükkanları,
aynı semtteki sahilde balık ekmekçisi tostcusu çaycısı
yine kadıköydeki, yazıcıoğluişhanının önunde p0rn0 cd satıcıları,
+
beyoğlu, tarlabaşı,hacıüsrev,
gaziosmanpaşa sarıgöl,bursa mahallesi,gazi mh,
Umraniyenin çeşitli mahallerinndeki uyuşturucu satıcıları ve deynekçi diye tabir etiğimiz naylon otoparkçıları
gördüğünde acaba ne düşünür?
Demezmi, Türkten çok kürt gördüm diye... Şimdi ezilen tarafmı oluyor kürtler.
Her türlüsünü saydım. mafyasıda, adam gibi çalışanıda. Etrafta Kürt çok, kimseninde lafı yok, ama kara kafa yada amerikalı diye tabir edilen yobaz ve cahil kürtler çok var. heran potansiyel suc işleyebilecek kapasitede ortalıkta dolaşan tipler.
Benim çocukluk arkadaşlarımın yarısından fazlası kürt. ama Aslan gibi kürt.
sadece benim sokağımın %80i kürt :) bitlis siirt adıyaman malatya.
ama 1 kere bile vukuaatımız olmamıstır. böyle insanlar çok.
ama gel gelelim, askerimizi öldürüp kaçanlara yardım edenlerde kürt. ,
işte burada birilerini elekten gecirmek lazım. çok zor ama yapmak lazım.