halukgta... ben 2 gündür seni ve yazdıklarını araştırdım. farklı forumlara üye olduğunu oradada paylaşımların olduğunu gördüm... girdim. saatlerce okudum.
--baş örtüsü kuranda yazmaz diyorsun
--namaz 5 vakit değil 3 vakit diyorsun
--berat mucizesi yoktur diyorsun...
--hadis kitaplarını diskalifiye etmek için uğraş veriyorsun anlaşılan...ve tuhaftır (bunu dün akşam hanım hatırlattı) bunu yaparken özellikle şimdi açılmış konuda dahi, hadisleri örnek vererek yapıyorsun...yani hem hadislerden dini öğrenmeyin kurana bakın diyorsun.hemde hadislerin hükmü olmadığını ispat için hadisleri kullanıyorsun. bu ne turşu bu ne lahana kardeşim... her müslüman dinini gereğini yapmasa bile sünnetin ne olduğunu ne kadar önemli olduğunu bilir. hadis kitaplarının (sahih lerden bahsediyorum) ne kadar önemli olduğunu bilir. o kitaplara laf dahi etmez...
sen bunları değersiz kılmak için uğraşıyorsun. (baştaki endişem buydu...şu an eminim)
şia mısın, hangi mezheptensin anlamadım...ben senin karşındayım. bana hala namazla ilgili soruma cevap vermedin...vereceğinide sanmıyorum. ayet numarası ve ismi verecektin namaz kılmakla ilgili. vermeyeceğini biliyorum. ama ilmine hayran kaldım doğrusu... güzel yetiştirmişsin kendini.(yada yetiştirmişler seni) fakat bozuk bu ilim. hanefi mezhebine uymaz...diğerlerinede uyacağını zannetmiyorum. aman peygamberim canım peygamberim de de sonrada onun yaptıklarını söylediklerini çöpe at. olmadı haluk efendi..