Forum zahmetlerle açılmış ama amacın hizmet olması büyük olgunluk. forumun açılmasına ve bizlere sunulmasına katkı yapan herkese kocaman TEŞEKKÜRLER :)
Printable View
Forum zahmetlerle açılmış ama amacın hizmet olması büyük olgunluk. forumun açılmasına ve bizlere sunulmasına katkı yapan herkese kocaman TEŞEKKÜRLER :)
gerçekten duygulandım ,emek ,azim herşey var ,elinize sağlık :)
artı şimdi aklıma geldi 6 senede kaç kez tehdit aldık ama yinede yılmadık arkadaşlar onuda gördük yani
ya Cabbari sen neden eski defterleri karıştırıon acıon bakalım :nono::Alıntı:
Ben olmasam senin yüzünden bütün uyducular forumdan kaçacaktı be cabbari uydu konusu acınca acaba deve nerde hatta develeri hendekkten atlatsak daha kolay dıolardı. Bide ben olmasam forumda kuşlar şakıyor olabilirdi :8[1]::8[1]::8[1]: :tongue:
hayırlı olsun daha nice seneler dimdik ayakta kalırsınız serkan usta benimde var birsite ama bir buçuk yıldır daha 850 kişi buldum forum işi bitmiş yeniforum açanlar hiç heveslenmesin internette forumsitesi kaynıyor
Tabi canım yeni forumların iş yapması cok zor herkes forum acıyor sonra kapatıyor olan onca emeklere oluyor bir zamanların favori olan sitesini biliyorum gecen bir baktım 20 uye 600 misafir var düşünün bu site yılların sitesi