bilgi için teşpekkürler
Printable View
bilgi için teşpekkürler
Teşekkürler bilgi için.
tesekkürler ; BİLGİLERİNİZDEN DOLAYI ....
DOSTLUKLARA MESKEN ßU YUREK ASKLARA DEGIL SEVGILININ GOZLERINE DEGIL DOSTUN SOZLERINE, SELAMIN'A MERHABASINA MUHTAC BU YUREK MERHABA EY DOST BU GECE DE YUREKTESINİZ
teşekkürler bilgiler için
Bunu çözemedim :)Alıntı:
western32483 Nickli Üyeden Alıntı
2 Konu açılmış Konular birleştirilmiştir..
TEŞEKÜRLER ÇOK GÜZEL DİZELER BUNLAR..Alıntı:
western32483 Nickli Üyeden Alıntı
sevgili arkadaşlarım bu kadar üzülmeye değmez bence göreceksiniz fazla uzun sürmeyecek yakında gelir sadece mahkeme kararı ile kapatılmış ticari bir mesele olduğundan bence çabuk gelir lütfen sabırlı olalım saygılar digiman2005
bundan sonraki süreç dostlar sharing olayının cihaz üreticileri tarafında destekleneceği gibi gözüküyor her cihaz firması cihazlarını sharinge uygun hale getirip 30 la 50 usd arasında bir şifre benzeri kod satacaktır her firmada bu pastadan pay almaya uğrasacaktır .bundan sonra emu ile kanal izmele sansımız iyice azaldı hepinize saygılar rast gelsin
BU ÇOK SAGLIKLI BİR DURUM DEGİL ÇÜNKİ HER EVDE ADSL YOK BU DEMEK KISITLI KİTLEYE ULAŞMAK DEMEK VE BUDA PASTA DEGİL ŞU AN İÇİN BEN İNANIYORUM GEREKEN FİRMALAR TARAFINDAN YAPILACAKTIR BELKİ İTHALATCI FİRMALAR BU KONUDA ELLERİ KOLLARI Bİ NOKTADA BAGLI KALACAKTIR AMA YERLİ ÜRETİCİLER İÇİN BU SÖZ KONUSU OLMIYACAKTIRAlıntı:
darke Nickli Üyeden Alıntı
HAYIRLISI OLSUN DİYELİM HERKESE