aziz yildirim hedefdi.o da gittigine göre her sey temizlendi..
Printable View
aziz yildirim hedefdi.o da gittigine göre her sey temizlendi..
F.F.F. açıkladı Şike serbest bırakılmıştır. Parayı veren, düdüğü çalar.
düşen takım yokmu daha yunanistan düşürdün bizmi düşüremeçez
efendim ellerinde yeterli delil yokmuş beyefendilerin.ellerinde delil yok ama 52 kişiyi profesyonel disiplin kuruluna sevkediyor.adama sormazlar mı delil yoksa neden bu 52 kişi pfdk da diye.beyefendi çıkıp fenerbahçe ye ceza vermeye yüreğimiz yetmedi diyemiyor da elimizde yeterli delil yok diyor.adı geçen kulübün adı fenerbahçe değil de herhangi başka bir kulüp olsaydı o ellerindeki belgeler bırak bankasya ya düşürmeyi bankasya da -20 puanla başlatmaya bile yeterdi.hala daha aziz yıldırım için kulübümün başkanı diyen bir federasyon başkanından ne beklenebilir ki?
Para bu ülkede güçtür o yüzden güçler her zaman galip gelecek beyler TFF başkanı dün sanki kendinden aciz kimden tebligat aldıysa monitörden çok dikkatli okudu aman yanlış yaparımda bazı takımlar küme düşer diye pişmiş kelle gibi ...yuh be bu kadarda olmaz yahu.........
fener değilde başka bi takım olaçaktı bak nasıl düşürüllerdi
sanki fener devlet takımı?
evet haklısın müslüm baba başka takım olsaydı hemen düşürürlerdi bunlarda para manyagı olmuşlar yani satılmışlar
Arkadaşlar ben sizi anlamıyorum ispat edilmiş bir belge varmı fenerin şike yaptığına dair varsa söyleyin biz bilelim futbol federasyonu ve kamu aydınlansın sayenizde yok korktılar ceza veremediler neden fenerden korksunlar eğer korkan birileri varsa belli zaten.!!!!
vartabii kardeşim belli degilmi liklerin 1.yarısında 15 puan geriden gelen bir takımın nasıl oluyorda 2.yarıda 15 maçta 15 galibiyet oluyor bunu çözmüş degilim sence mantıklımı bu bunun adı şike degilde ney peki bana söylermisin kardeşim
ermantoroglunu liktvden tehditle kovan azizyıldırım degilmi bak nasıl heryerde para konuşuyor degilmi kardeşim