beşiktasın adı şikede gecıyor ne işi var avrupada türkiye bu yuzden ceza yerse ne olacak aynı sey trabzon içinde gecerli
Printable View
beşiktasın adı şikede gecıyor ne işi var avrupada türkiye bu yuzden ceza yerse ne olacak aynı sey trabzon içinde gecerli
anlamadigim fenerin türkye sampiyonluk kupasini elinden almiyor kümeye düsürmüyorlar ama nedense uefa sampiyonluk liginden men ediyorlar nasil federasyon bu ya bu kadarmi avrupadan cekiniyorlar nerde kaldi türkiyenin büyüklügü bunlar gitsin avrupanin köleligini yapsin fener zaten ligden cekilicek yönetim karar aldi
BEŞİKTAŞ'IN KUPAYI İADE ETMESİ UEFA İÇİN ÖNEMLİ OLDUAlıntı:
Fenerbahçe'nin başkanı ve yöneticilerinin tutuklu yargılanmaları, Beşiktaş'ın kupayı iade etme kararı da önemli oldu UEFA için. Fenerbahçe yönetimine olağanüstü genel kurul yapıp bu süreci sorgulanmalarını önerdim. Ama onlar bir adım atmadılar, haklı olabilir. Biz de aksi ispatlanana kadar herkes suçsuzdur diyoruz.
Biz herhangi bir şikayet duymadık Türkiye'den UEFA'ya giden. Ama onlar bütün haberleri takip ediyorlar. Bütün kulüplerin açıklamalarını alıyorlar.
Beşiktaş'ın davranışının UEFA tarafından övülmesi bize tüyo verdi.
Biz bu yüzden Fenerbahçe'ye bir adım atmalarını önerdik, ama bir şey yapmadılar.:bangin:
TFF Başkanı Mehmet Ali Aydınlar ve Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. sponsoru
MAA ne kadar şanssız yaa.
Daha göreve yeni başladı, çekemdiği çile dert kalmadı..
MAA adam yakında kaçar bende söylemesi:))
fener bundan sonra yıkılır artık kendini zor toparlar.:)
Bu Trabzonlular cok ama cok kötü insalar tezgahı öyle bir kurmuşlarki uefa yı mail topuna tutan onlar ama bu meyanda galatasaraylılarıda unutmayın.
ne yapmaya çalışıyorlar anlamıyorum:(