bu resimde mustafa arkadaşın anteni gözüküyor.onun arka bağlantı parçaları daha değişik.aslında böyle olmalı gibi geldi bana.yoksa köşeler sürtüyormu
bu resimde mustafa arkadaşın anteni gözüküyor.onun arka bağlantı parçaları daha değişik.aslında böyle olmalı gibi geldi bana.yoksa köşeler sürtüyormu
elinize emeyinize saglık teşekkürler catıdan düşmeyin:8[1]::8[1]::8[1]::45::45::45:
doğru dersin bakayım di***in temsilcisi kim ankarada
ankarada bunu satan varmı acaba
herkese tşkler yorumlarından dolayı ben d i k e y elektronikten aldım çanaklar izmirde yapılıyomuş...
stab motorun dönüşü bi goldmaster veye next e bakınca biraz yavaş ama motorun kalitesi ortada
ayrıca ayarlarken çatıya tv ve ayrıca cihaz çıkardık çünkü motorun üzerinde hareket next golmaster gibi düğmeler yok :8[1]:
çanağın verimine gelince ben evde 150 cm lik piston kollu motor kullanıyorum bende hangi uydu hangi kanal varsa bu görünmez çanaklada hepsini izlemek mümkün...
abi direk çok sağlam hatta öne çıkıntıyıda ona göre köşebent profilden değilde borudan yaptık abicim ....tabanında 6 tane çelik dübel çatıya bağlantıda kelepçe var sıkıntı yok bide çanak delikli olduğu için diğer çanaklar gibi aman aman rüzgar tutmuyo abi...