hiç tartışmasız türkiyenin hatırı sayılır ilk kanalı tabiki hd olmalı
hiç tartışmasız türkiyenin hatırı sayılır ilk kanalı tabiki hd olmalı
TRT 1 HD yi en kısa zamanda ekranlarda görmek istiyorum
Bütün kanallar şifresiz olarak en az 1 kanallarını HD yayınlamalılar. Diğer kanallarında da 16:9 formatında yayın yapmaları gerekir. Zamanı geldi de geçiyor bile. 3 D yayınlara başladılar.
trt 1 kanalının artık HD olarak yayın yapmasını bekliyoruz türk toplumu olarak
TRT 1 HD olmalı artık çok geç kalındı gibi me geliyor sizlerin düşünceleri nelere bu konuda acaba ?
TRT 1 HD NEDEN uydu ya bir an önce geçmiyor devlet trt hd dsmart sponsor olup da kurdurmuş. trt1 hd e de sponsor mu aranıyor yani trt1 hd açılması için ilkyıl dgitürk de paralımı izletrip kurcaksınız yada paranız yok kanalı açamıyozsunuz. yada kanalı açtınız gibi trt1 hd biis şifreli kanal yapıp milleti zorduruma düşürceksiniz. siz trt ei bisslemekle gelirmi kazanıyorsunuz. dsmart sayesinde
burada gördüm d smart da gördüm d smart üye çekebilmek için aralık 2011 de neymiş 19 ocak 2012 trt1 hd yayına geçcek diye yazıyı d smart kısmında bende gördüm sırf milleti kandırıp üye yapmak için oyunlar hikayeler aldatmaca bunlar
önce den de trtmüzik 17 aralık 201 de hd geçicek diye şarkköylü br web adresi yalan haber azıpweb aresinin reklamını yaptı . TRT1 HD NE zama hd geçicen hep yalanlarla avutuluyor bu millet neymiş 19 ocak da hd geçecek trt 1 yazn da dsmat yalanhaber kaynak bile yok .
arkadaşlar neden bu konuyu açıp not yazmıyorsunuz trt1 sadece trt hd açmakla kalmasın trt nin bütün kanallarını hd çevirsin biz sesimizi duyurmasak trt1 hd 2016 yayına geçircek biz trt ye duyuralım sesimizi bizi enayi yerine koymaya hakkı yok trthd açtıda ne olsu trt hd 12 saati spor dsmart desteği ile açtı hemde bisss lütfen busayfa ya yazalım trt sesimizi duysun ramazan ayına kadar trt bütün kanlları hd yapsın biz sesimizi çıkartmasak çok bekleriz trt1 hd açılması için herkez tepkisini buraya yazsın bakmakla kalmasın