Tek bişey soruyorum herkese.
İran terörü bitirdi sayılır, biz neden daha somut adım atamıyoruz..
Printable View
İran ın bence bitirdiği bişi yoook... Herkez nabza göre şerbet veriyorrr. İran israil ile uğraşırken yanı başında büyüyeni gördüüü.
Ya bırakın iran ı israili en yakın dostumuz dediğimiz azerbeycan bile bizden çıkar sağlar. Türkün türkten başka dostu yokturrr. biten hiç bişi yoook sadece birileri anlaşmış pastadan payını almak için ortamı sağlıyor.
Doğuda ilan eilecek bir OHAL ile herşeyin başlangıcı sağlanmak isteniyor.
başımız saolsun
Siirt'te 3 terörist öldürüldü
25.09.2011 00:13
Siirt'in Pervari ilçesindeki çatışmada 3 teröristin öldürüldüğü bildirildi.
1 TERÖRİST DE SAĞ OLARAK ELE GEÇİRİLDİ
Siirt'te bir terörist güvenlik güçlerince sağ olarak yakalandı.
Alınan bilgiye göre, Siirt'te C.Y isimli bir terörist, eylem hazırlığındayken Emniyet Müdürlüğü terörle mücadele ekiplerin düzenlediği operasyonda sağ olarak yakalandı.
İfadesinin alınmasının ardından nöbetçi mahkemeye çıkarılan terörist, tutuklanarak cezaevine gönderildi.
bir tarfta arap baharı bir tarafta Türk ün yası.BOP un eşbaşkanı görevi gereği arap aleminin güvenini bayağı kazandı.balkanlara en az 3 çocuk nasihatı verilidi.bizede verilmişti ne için kınalı kuzular için.durmak yok saymaya devam.... şehidime kelle, vatandaşıma adet diyen zihniyet.
benim düşüncem ama içimizde ki tererüstleri bitirmemiz lazım önce nasıl olacak derseniz içimizdeki pkk lılarda belli yeriyurdunu biliniyor dewlwtin gizli istikbaratı var tek tek yok edecekler baş ka yolu yokk...