aynen usta...
Printable View
Aslında denmeyecek laf ama insan demedende duramıyor Allahın sopası yok.
Allah yardımcıları olsun geçmiş olsun .
aklıma pek hayrı olmayan bir şey geliyor acaba diyorum bu şehitlerden dolayı bütün halk hep beraber içten beddua etmişte bu olay gelmiş gibi geliyor ancak tamamen tesadüfte olabilir sanki böyle olmuş gibi geldi bana
etmemiş olabilirmi ama şunu ayıralım ordaki herkes terörist değil canım kardeşim orda bir afet yaşanmış bizim ülkemizde ordaki insanlar bizim vatandaşımız bunları unutmayalım inşallah kaybımız az olur ve en kısa sürede toparlanırlar
İSRAİLİN yaptıgı yalakalıktır acaba bu fırsattan türkiye ile arayı düzeltebilirimmi
diye düşünmüştür yoksa törör örkütüne desdek veren bir üke.... insanların ölmesine sebeb olan bir zihniyet insani yardım yapma düşüncesi düşündürücü:49:
arkadaşlar ne olursa olsun biz TÜRK milletiyiz VAN bizim bir ilimiz. Konuyu PKK ya bağlamayalım. Orda yaşayan insanlarımız çalışanlarımız şu an perişan durumda. PKK ya destek verenler içlerinde olabilir onlar için bir ceza olabilir ama lütfen konuyu dağıtmayalım hem bu bize yakışmaz. Biz Türk milletiyiz biz her zaman düşenin yanında mazlumun yanında olmuşuzdur ve olacağız. Orda şu an enkazların altında yaşayan yada vefat eden insanlarımıza yardım elimiz uzatmalı dualarımızı eksik etmemliyiz.
yaralılara acil şifalar dilerim ölenlere haktan rahmet dilerim ben olaya farklı bir görüş kattım ve tabiki söz konusu insandır ve insan acı cekip yardıma muhtaç olduğunda hep öncelik yaşatmaktır önce yaşatıp sonra varsa cezasını vermekten yanayım