mutaf doğru demiş, kabul ama benim tezim daha etkili.
aşı kampanyası başlatacan bunlara, 7 ceddini zehirli aşıyla aşılayacan.
sonrada 6 ay sonra sivri sinek gibi patır patır gebersinler. acımayacan davul tutup meydanda oynayacan. :) :))
Printable View
mutaf doğru demiş, kabul ama benim tezim daha etkili.
aşı kampanyası başlatacan bunlara, 7 ceddini zehirli aşıyla aşılayacan.
sonrada 6 ay sonra sivri sinek gibi patır patır gebersinler. acımayacan davul tutup meydanda oynayacan. :) :))
arkadaşlar ben kendim deprem bölgesine gitim lutfen bazı kişilerin yuzunden tum halkımızı kötülemiyelim doğuludur diye inanınki bu ulke için seve seve canını verecek kişiler var doğüda nice polisimiz doğuludur nice askerimiz doğuludur doğununda turkiye olduğunu unutmayalım doğu uzerine rol yapan pkk ya kanmıyalım ve doğumuzu doğu insanlarımızı pkk nın eline bırakmayalım doğuda bizim doğuda türkiyedir
anti sosyal cahil insanlar, ne yaptıklarını bi bilseler.
aslında pkk yı öldürdünmü yak çesedi nerde öldürdüğsen oraya göm. ne veriyorsun aylesine:smiles22:
yanlış yapıyor bizim askerimiz eskiden böyle bişey yoktu
arkadaşlar aklıma bu komutanın sözleri geldi tekrar sizinle paylaşmak istiyorum
bu adam genel kurmay başkanı olması lazım ama bu ülkede fazla bilmeçen
[YOUTUBE]9jbD7Wp7-Es[/YOUTUBE]
Hepsi serefsiz bunlar.
sen kalk köyden sehirden pkk'ya katil.
askerimizi öldür sonra böyle seyler yap.
Sunlara biraz bakin, coluk cocuklari aralarina alip tas atiyorlar polislerimize.
Bunlara elektrik ve su verilmeyecek.
Bunlara en iyi yapilacak sey bende, Dogu Turkistan'dan kardeslerimizi getirip oraya yerlestirmek.
çin zulmünden kurtulmus olur ve insanligi bunlara ögetirler.
Affedersiniz ama köpek bile yedigi tabaginda ihtiyacini yapmaz ama dogudaki bazi serefsizler bunu yapiyor.
Peki niye yapiyorlar çïnkü geri zekalilar egitimsiz + yabanci günclerin bunlari kullandiginda haberi yok.
müslümbaba haklısın kesinlikle doğuyu kürdistan olarak görüyorlar, ama hiç bir türk vatandaşı doğuya kürdistan gözüyle bakmıyor, tek TC vardır, ve tek TÜRKİYE vardır, TC. içinde bir sürü ırk yaşıyor, kimse burası benim diyemez ve onun göremez, öğlede bir hakkı yoktur, ölen şehitlerimize yazık, insan insan olsun insan gibi davransın hain olmasın, al kimliği git istediğin yere, sana kimse nereye gidiyorsun demez, yeterki iyi niyetli ol, başınmı sıkıştı polisten yardım iste, muhakkak yardımda göreceksin, askerlerden yardım iste vatandaştan yardım iste herkesten yardım görürsün yeterki doğru ve dürüst ol, bunlarda dedim ya as insanlar.selametle sevgili dostum
tenkyu