Konuyu açan arkadaş tarihi kontrol edip lütfen düzeltiniz 7 kasım mı? tarihler ileri doğru gider geri doğru gitmez tabiki bu yazdığım şaka idi kızma hemen
Printable View
Konuyu açan arkadaş tarihi kontrol edip lütfen düzeltiniz 7 kasım mı? tarihler ileri doğru gider geri doğru gitmez tabiki bu yazdığım şaka idi kızma hemen
fb yenerse zaten kimse şaşırmaz
gs yenerse ilginç olur :)
Galatasaray 7-0 alır 7 kişiyle çıksak gene yeneriz
A fener iyi oynar kazanır
B Galatasaray tek kale oynar top taca giderken falso kuşlara çarpar gol olur fener kazanır
C Fener hayatının en kötü maçını çıkarır pas vermek isteyen bir oyuncusun vuruşu gol olur fener kazanır
D Galatasaray mükemmel oynar en fazla beraberlik olur
E Bu saydıklarımın hepsi piskolojik nedenlerden meydana gelir
ben hiçbirzaman böyle macların sonocunu tahmin edemem cünkü 90 dakika oynarsın bir körkurşun sonucu değiştirir tabiki gönlüm galatasarayın kazanması
ben alex diyorum galatasaray bu adamı durdura bilirse belki ama dünkü maça bakıldığında sadece alex olmayacak gibi maç centilmence geçsin bize kazananı alkışlamak düşüyor kim kazanır denildiğinde tabiki fener maçın zamanına gelince çarşamba günü derbimi olur hoş fenerbahçe taraftarını ilgilendirmiyor zaten maça gidemiyoruz
gs olur
bence fener alır en kötü ihtimal beraberlik olur fener adına.gs nin bence kazanma ihtimali sıfırdır....
herkesin düşüncesi farklı farklı olabilir...
fenerbahce küme düşeceği zaman gs macını bekler ve bizi yener 1- 0 yener 6-0 yener bu defa biz yeneceğiz yenemez isek yuuuuuuuuuuu bize