slm ben aldım balderesinden ama gayet güzeldi oda bi kaç sefer ama tabiki orjinal bal gibi deyildir iyi balı 5 kilosunu tabiki kimse 100 tl ye vermez
iyi bal 500 tldir belki daha fazla
Printable View
slm ben aldım balderesinden ama gayet güzeldi oda bi kaç sefer ama tabiki orjinal bal gibi deyildir iyi balı 5 kilosunu tabiki kimse 100 tl ye vermez
iyi bal 500 tldir belki daha fazla
benim kayın peder kastamonudan çam balı getirir bana. geçen sene kg.mı 50 tl. idi. bu sene belki 55 tl.
bu baldereside çam balı satıyor. ama tadları arasında baya bir fark var. çam balının acımsı bir tadı vardır. balderesi öyle değil. o kadar acımsı bir tadı yok. (bizim enişte radyodan almış. radyolarda bile reklamı var. bal alana istek şarkı hediye ediyorlar :) dermişim. :)
kalite si hangi aletle ölçülür bilmem...yanlız adam reklamlarda ödüllerden TSE den falan bahsediyor. sahte olsa bu kadar reklam olurmuydu, izin verirlermiydi bilemem...
Balında tadı kaçtı desenize şuna!!!
beni tlf.dan aradılar bu reklamla ilgili rasgele numara ceviiriyorlar galiba
Evetnherkes şikayet etmiş kanallar şimdide balları sarmış durumda bir şikayette su yondeAlıntı:
Alıntı:
Balderesikarakovanbali.com Bal Olması Gereken Kg Eksik Gönderildi!
Televizyonda balını öve öve bitiremeyen Balderesikarakovanbali.com isimli internet adresinden 4 kg bal aldık ve 100 lira verdik (artı 10 lira kargo). Marketteki normal standartlarda satılan baldan daha kötü.
Hadi tadını kalitesini uzaktan bilemedik bu konuda yanıldık. 1 kg dediği aslında 1 kg değil kavanozun üzerinde net 850 gr yazıyor. Petekli seviyorum petekli alayım dediniz daha büyük hata petekli 1kg dediği net 600 kg civarında.Şikayetime mantıklı bir cevap verecek muhatap arıyorum.
evet şikayet epeyce var....
ballların bir çoğunda şeker var arıya çoğunlukla şeker veriliyor ve üretime sunuluyor