kardeş kendi bulunduğu türkiye neresi
Printable View
benim bulunduğum türkiye HALKIN arası yani diyorum sarsılsa sarsılsa suçlu tarafı tutan bir avuç azınlık sarsılır masumlara ve suçsuzlara bir şey olmaz
ne yani fenerbahçe taraftarı halkın arasında değilmi ya nedense hakim olmuşsun kararı vermişsin suçluluğu ıspatlanana kadar herkes suçsuzdur bu adaletin en önemli kuralıdır bir avuç azınlık dediğin fenerbahçe taraftarı 10 milyon taraftardan bahsediyorsun sana yakıştıramadım tekrarlıyorum eğerki fenerbahçe 1 maçta şike yaptı ise derhal düşürsünler
Alıntı:
Kardeş galiba bu iddanameyi hazırlayan savcı() miş gibi mektupla bide dalga geçiyorsun herşey ispatlanmış gibi bide söyleyeceği şeyin *çamur atmak*
olduğunu söylüyorsun eğer içinde birazcık adalet duygusu varsa yazdığın alay içerikli yazından ötürü forumdan özür dilersin;:nono:Benden bu kadar selamlar....:angry8::nono::
kardeş : ne özürü ? bu işleri bizmi yaptık :Alıntı:
--‘ben zaten 60 yaşındayım, eeee Fenerbahçe aklansın, Bizlerde onu söylüyoruz
--ben yatarım önemli değil’ diyor tabii ki suç işlediyse yatacak--- !
--- bu konu bana ait değil bütün yazılı basında bugünün konusu Kardeş.
---iSTERSEN 101.000 SAYFA SAVUNMA YAP! ama BAşkaSINA ÇAMUR ATARAK SAVUNMAMI YAPILIR?
sen onu söyle .:angry8:
O BUNU YAPMIŞ şu bunu yapmış vs vs. eğer içinde birazcık adalet duygusu varsa !
suçsuz isen inandırırsın olur biter.:rtfm:
Maç zevkimiz kalmadı be ya:nono::
Şu hale bakın ankaragücü_BEŞİKTAŞ
maçında şeref Türübüne dönüp Şikeciler Geldinizmi ?
diye bağıranlar ş**** soyunma odasına kadar gelen futbolculara saldıran maç başlayıp bitene kadar küfür
--adamların parası pulu yok amaçları yok ama..! yenersin yenilirsin konu bu değil
Türk Futbolunu ne hallere düşürdüler
ankaragücü nü tebrik ediyorum 58.madde değişmesin en azından bu şike olayı karara bağlansın olaylar bitsin sonrasında istenirse ileride olucak olaylar için hiç ceza olmasın ama şimdiki olaylar cezalansın
bu satten sonra kimse yatmaz merak etmeyin temennim odurki ilk duruşmada sayın yıldırında çıkar.yasanın cezaları 1-3 yıla çekmesi kaçdefa şike yaparsan yap bir defa şike yapmış gibi harar verilecek olması. kim olursa olsun cezaevinde kalmaz.bu işten tek zararlı AKP çıkar şike yasasını bu haliyle çıkmasının faturasını ilk seçimlerde öder
ha akp-ha abd ne fark var arasında.. ?