Yok be kardeşler, GM 11400 cimde damların saçaklarından sarkan buzlar gibi sarkıtlar oluşuyor. Yani açık değil. Sizler hangi alıcılarda izliyorsunuz? Yoksa tek sunny de mi açılıyor?
Saygılar.
Printable View
Yok be kardeşler, GM 11400 cimde damların saçaklarından sarkan buzlar gibi sarkıtlar oluşuyor. Yani açık değil. Sizler hangi alıcılarda izliyorsunuz? Yoksa tek sunny de mi açılıyor?
Saygılar.
ya arkadasim bende sunyy 1030sky tabanli makina var ama bende acik degil ostelik en son yazilimi da yuklu *** xxx 12360 H 27500 frakantda degilmi yoksa ben yanlis frakansta mi bakiyorum
merci
evet arkadaşlar sky tabanlı cihazlarda ***WİVE XXX kanalı açık yakında diğer yayınlarına açılıcağı söyleniyor.
12360 H 27500 *** VİEW XXX kanalı yayına başlamıştır.
Kaon Tabanlı Cihazlarda İzleyemenler
İlk önce BL219v4 boot dosyasını yükleyin
Daha sonra cihazın RC2 veya RD2 hangi cipe sahipse onu yükleyin
Ekranda End:22 FEB 2006’ yazacak 10 tane Sky tabanlı kaon cihazda
Deneme yaptım sorunsuz çalışıyor…
BU YAZILIM NEREDE ARKADAŞLAR FULXX1-2-3 GDENE KADAR BENİM CİHAZ AÇIKTI AMA ŞİMDİekranda eND:22 feb 2006 yazacak diyorsunuz bu yazılımı güncelleştirmem lazım demekki ama yazılım nerede bilen varsa bana maille yardımcı olursa sevinirim Saygılarımla
Güzel bir haber yalnız 1030 sky fullx chiplerine göre yazılım verebilirseniz çok teşekkürler.
Selam sayın ustalar SKY Modül güncelleme dosyası nı nereden bulabilirim saygılarımla çok Acil