-
umut55 ben önceki mesajlarımda trimax 12000 hd kullanıyorum diye belirtmiştim benim bir hd uydu alıcısı daha satın almam lazım bana benim makinamın fiyat aralığında daha iyi bir makine ne önerirsiniz yardımcı olabilirseniz memnun olurum şimdiden bilgi paylaştığınız için çok teşekkür ederim kuru kuruya teşekkürde olmuyor ama ben şahsen emeğe her zaman saygılıyımdır. bu siteye de yeni üyeyim ama bundan sonra bu siteyi takip edeceğim belli şu an için beğendim doğrusu
-
bana sorarsanız atlanta hd box alın derim
ama aynı özellikte cihaz isterseniz inpax 9100 full hd alın derim
inpax 9100 hd trimaxdan farkı tek usb olması ve modul girişi olmaması ama desteği her zaman var.sonucta starsat1005 hd inpax 9100 hd amstrad 19400 hd next 19500 hd bunarın tabanları hep aynı..
yinede karar sizin ama şu anda en uygun fiyata ve özelliğe trimax sahip bunların içinde ve hepsinde de 1 yıl gshare mevcut
-
bilgin için teşekkürler bi makinaya daha ihtiyacım var çok kararsız kaldım trimax var daha iyisi olsun diyorum fiyatıda çok olmasın diyorum yarım ekmeğe 6 köfte oluyor farkındayım ilgin için yinede teşekkürler 1 hafta civarı bekleyip karar verecem ve alacağım yinede tavsiye edeceğin bi başka cihaz olursa bilginden yararlanmak isterim iyi geceler umut55 arkadaşım
-
server destegı ile trımax hangı uydada hangı kanlları acıyor
saygılar
-
gshare ile 1yıl butun kanallar acık yeterince ve istediğinizce var:))
inpax 9100hd starcom 1005 hd ile açtıkları aynı
-
bu cıhazla hangı uyduya cevırmek mantıklı
-
-
Hocam bu Trimax 12000 ile bağlantı yazılımı varmı? yani kanal düzenlemeleri ve transponder güncellemeleri gibi bir yazılım. birde sormak istediğim ben 2 çanak kullanıyorum, birisi türksat sabit, diğeri diseq 1.2 motorlu. yazılım güncellemerinden sonra sistem ve kanal yedeğini yeniden yüklemek istersek sistem yedeğinde motor ayarlarınıda yedekliyormu acaba?
iyi çalışmalar.
-
herkese iyi geceler arkadaşlar rowell ve trimax ın içeriği aynımı aynı yazılımı mı kullanıyor lütfen bilgi istiyorum 2 makina yıda piyasada gördüm araların da fiyat farkı var 2 adet alacağız eger aynıysa dha hesaplı olan modeli tercih edeceğim o yüzden soroyorum bilgileriniz için teşekkürler
-
yazılımları birbirine uymaz arkadaşım ..farklıdır
zaten yüklemeye çalışsanız yüklenmez
,