güzel kardeşim atatürkle chp yi karıştırma bu chp atatürkün chp si değil dindar insan yetiştirmenin bize ne zararı var dinini bilen insan ülkesini seven insandır
Printable View
bu tartışmaların içine ülkemize bağımsızlıkta önder olmuş atatürk çeken taraf CHP VE onun zihniyetidir
ülkesini nekar çok sevdiğini ğördük dindar dediğin insanların deniz fenerinde nekadar çok seviyorşlarmış ül***i vatandaşlarımızı soyup soğana çevirdiler dindar insanmış dindar nesilmiş bırakın bunları yaa siizn niyetiniz beeli soymak cebi doldurmak siz din tücarısınız
biz sizin zihniyetinizede biliriz sizin zihniyetiniz avrupalı gurbetçileri mescitlerde camilerde dini kullanarak topladığınız paralarla türkiye kurduğunuz fabrikalar kurduğunuz televizyonlar biz çok iyi biliriz sizin zihniyetinizi siz din tücarınız siz hep bizim dediğimiz olsun istersiniz sonra dinden bahsedersiniz siz dintücarısınız dini kullanıp insanları nasıl paralarını aldığınızı avrupadaki yaşan gurbetçiler çok iyi bilir bana sakın zihniyetten bahsetmeyin
:45:
çok haklısın ASİL kardeşim Atatürk 1938 de ölmüş kanun 1944 de çıkmış ama malesef birileri hala Atatürk üzerinden siyaset yaparak Atatürk'ü kendi tarafına çekme gayreti içerisinde. burada maksat karşı tarafın üzerinde Atatürk düşmanlığı yaratmak.
şayet kıyamet kopmaz ve 2500 lü yıllara gelinirse, bu memlekette bu tartışma bitmez... ideoloji değişebilir, haritamız değişebilir, eğitim sistemi, askeri sistem vs. değişebilir ama bu tartışma aynen devam eder...
bir ara bende çok yazardım böyle konularda bişeyler... artık yazmıyorum... ne benim düşündüklerimi karşımdaki anlıyor (anlamak istiyor) nede ben karşımdakinin söylediklerini...
ancak tarih meraklısı biri olarak şunu söyleyeyim; yakın tarihimiz yalan dolan dolu... tamamı değil, ama tamamına yakını...
(aynını 2 dünya savaşı sonunda galip devletler almanlara yapmış...politik açıdan doğal bişey demek ki bu... ama tarih açısından ül***e kesinlikle zarar verici...)
selametle...
doğru söylüyorsun bay demir kardeş para benim para değilde insan benim insanım benim vatandaşım sizin beyniniz bunları algılayamadığı için sizin zihniyetiniz dini kullanıp insanları nasıl kandırırız nasıl rant sağlarız diye onun peşindesiniz sizin zihniyetiniz hep dini kullanıp nası köşe olur peşindesiniz işte sizde bu var siz parayı seversinizz dini değil dintücarlığını seversiniz sizde hep bu zihniyet vardı değişmez
güzel kardeşim beş parmağın beşi bir değil kimsenin inancı kimseyi ilgilendirmez din istismarları tabiki var ama herkesi suçlamak kimsenin haddi değil din tüccarlığına gelince din alınıp satılan bir şey değil elhamdürüllah müslümanım ve ne mutlu türküm bunlar ikisi bir birinden ayrılmaz bir bütün bunu kimse ayıramayacak ayırmaya kalkanlar herzamanki gibi hüsrana uğrayacak