arkadaslar galiba modul piyasasını hareketlendirmek istiyorlar. yazılımların cıktıgı öğrenilir öğrenilmez sistem değiştiriyorlar olmazsa modul satıcaz :((
Printable View
arkadaslar galiba modul piyasasını hareketlendirmek istiyorlar. yazılımların cıktıgı öğrenilir öğrenilmez sistem değiştiriyorlar olmazsa modul satıcaz :((
arkadaşlar benim makinem sunny AT-7011DCIZ_12.C1.A5 15 dakika önce yeni yazılım yükledim absat tps multiler ful açık bilginize
bende 9030cı ya yukleme yaptım tps absat 5 daki kada bir açıp kapanıyor otom mu degil bilemiyorum
arkadaşlar cuma günleri tps *** döngüsü değişiyormuş o değişiklikten dolayı yazılım uçtu yazılıma yeni eas *** yazılacak diyorlar
canımız sağolsun ölüme care yok .bozanda biz yapanda
iyi de arkadaşım bunlar GERÇEK AUTO orjinal btm yazılım diye verildi.her döngü değişiminde gidecek olduktan sonra autoluğu nerde kaldı ki,öyle olduktan sonra ustalar nasıl olsa 3-5 günlük *** yüklenmiş yazılımları veriyorlardı zaten.
umarım sağlam bitane yakında gelir de rahat ederiz. Dün kısa süreliğine de olsa bayaa sevinmiştik.
Neyse yeniden sevindirirler nasıls olsa.
Emeği geçenlere teşekkürler...
bende redlıne 9000 cı cpa lı cihaz var en son yazılm atsam absat lar ve tps ler cozermi iyi calısmalar
thancks
Çok kötü olmuş bu durum