kurdum ve bilgisayar saçmaladı.Alıntı:
laptopa kurdum oda saçmaladı.
bilgisayarıma gireceğine özellikler çekiyo
belgelerime giriceğine sistem hatası verior.
explorer aç diyorum onada özellikler çekiyor.
w7 kullanıyorum. her iki pcdede
Printable View
kurdum ve bilgisayar saçmaladı.Alıntı:
laptopa kurdum oda saçmaladı.
bilgisayarıma gireceğine özellikler çekiyo
belgelerime giriceğine sistem hatası verior.
explorer aç diyorum onada özellikler çekiyor.
w7 kullanıyorum. her iki pcdede
hayırlı olsun. ama ben beyenmedim
artık iş çığrından çıktı millet iyide olsa sırf muhalefet olmak için kötü diyor. Burda önemli olan Bayrak ve Atatürk resmi.
Artık gazeteciler ve siyasiler saçmalamada rekor kırıyor sanki buna kaar muhalefet olacak şey yok.
avrupayamı özenmişler galiba
Karamsar olmayın beyler,bu simge işi çok önemli!Her şey,ama her şey yavaş yavaş rayına oturacak:Bireysel özgürlükler adına türbanı üniversitelere ve kamusal alana sokarak cumhuriyetin kazanımlarını traşlamadık mı?Bu simgeyle, adaletsiz gelir dağılımıyla "hep bana" ekonmisi bu ül***i gelişmiş dünya ülkeleri arasında 16.sıraya yerleştirdi! Daha ne istersiniz,bilemem?Son günlerde,her yerde sayısı hızla artan,geometrik bir ivme kazanan karaçarşafı da toplumumuzun tüm kesimlerine eğemen kıldıkmı,tamamdır iş.Kur'an da yazmadığı halde,kendisi de arab olmadığı halde,bağnazlığı gericiliği,yenilik diye yutturduk mu işimiz hepten kolay.O zaman değil arab olmak,vallahi zenci bile oluruz!..Hele birde paramız azıcık itibar kazanırsa...Daha ne simgeler var bilemezsiniz! Kalın sağlıcakla!..