ya oldum olası bu tür şans oyunlarını ve telefonlu tuzakları sevmem o yüzden herkesin de birazcıkta olsa uyanık olması lazım
Printable View
ya oldum olası bu tür şans oyunlarını ve telefonlu tuzakları sevmem o yüzden herkesin de birazcıkta olsa uyanık olması lazım
doostum yazdıklarına katılıyorum ben aramam da ararttırmam da ne yani ordan para gelse bile yarısı kontöre felan gitcek bizim sülaleden kimse aramaz orayı bide kazanamıyacaksın elinde ne varsa oraya gitcek ondan sonra geçincez diye uğraş değerli adminlerim bu konuyu bütün üyelere gönderelim herkes bilgilensin
arkadaşlar açtığım bu konuyu ve başlattığım kampanyayı 93 kişi görüntülemiş 10 kişi cevap yazmış bu konuya bu kadarmı duyarsızsınız bu yarışmalardan çokmu memnunsunuz bunu anlıyamıyorum ve bu konuya cevap veren 10 kişi acaba RTUK e şikayetlerinde bulundularmı konuya olan tepkilerini dile getirdilermi ?
Arkadaşlar lütfen bu kampanyaya duyarsız kalmıyalım bu düzenbazların hilecilerin gerçek yüzünü herkeze elimizden geldiğince duyuralım duyuralımki yanlışlıklada olsa hiçkimse bu üçkağıtçı tv kanallarını bu yarışmalar için aramasın ve boşu boşuna kontörleri gitmesin yazık günah yaw
SAYGILAR
malesef bu millet zor para kazanmadıgı için olsa gerek tepki vermiyorlar
malesef çok duyarsız milletiz hep tüketiyoruz nedense hiç üretmeyi sevmedik..
sevgili üstat bizim insanlarımız kusura bakmasınlar maynun iştahlı ben bu kanalları degil izlemek cihazımdan silip atıyorum ve bu kampanyaya sonuna kadar destekliyorum saygılarımla
Evet aynen katılıyorum ama suç birazda kendimizde aramak lazım çünkü bedavadan kazanma peşindeyiz çalışmadan emek harcamadan kazanalım zengin olalım tabiki öyle bir zafımızın olduğunu bilen uyanık kanallar hemen harekete geçer arayanda çokkk olur.çünkü o arayan kişilere çalışmak o kadar zor gelirki sormayın.
Evet arkadaşım doğru diyorsunda bu şerefsiz tv kanalları bizim masum vatandaşlarımızı kandırıyor bizim masum saf temiz vatandaşlarımızda herkezi kendileri gibi saf ve temiz zannettiği için bu sahtekar tv kanallarnın yalanlarına inanıp arıyor bir kere arayan durumu anlıyor fakat bir düşünsenize 75 milyonluk nüfusu olan bir ülkede yani canım türkiyemde ve yurt dışındaki türk vatandaşlarımızdan en az 25 milyonu arasa bu yarışmaları hesaplayın 24 kontör x 25 milyon arama yani 24x25.000.000 = ?
Bu konuda 9600 uyeye bilgi e maili az sonra tarafımdan yollanacaktır.Bari 9600 uye kazıklanmasın :)