MatRaK bak Diyanet fetvayı vermiş afiyetle içebilirsin :tongue2:Alıntı:
muhteşem Nickli Üyeden Alıntı
Printable View
MatRaK bak Diyanet fetvayı vermiş afiyetle içebilirsin :tongue2:Alıntı:
Alıntı:
fa77 Nickli Üyeden Alıntı
Sağol Teşekkür ederim ozaman konuyla ilgileneyim biraz. :conversation:
Alıntı:
bizim bi arkadaş var nezaman markete gitsek 4-5 tane alır devamlı içiyor ama ben tadına baktım pek hoşuma gitmadi bilmiyorum içeniniz varmı:victory: :victory:
Kefirin tadı alışık olduğumuz kola yada benzeri içeceklergibi değil.Biraz ayrana,süte benziyor.Ama sağladığı yararlar tadını falan da unutturuyor.Şimdi
üreticinin kendi sitesinde yayınladığı gerçek hayat hikayelerini okudum.Açıkçası biz bu kefiri keşfetmek için biraz fazla geç kalmışız....:( Okumak isteyenler için ... Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
yaw bu muhteşem harbi muhteşem sanırsam kefiri ben kefen anlamışım ne oluyoruz falan dedim:):)
Alıntı:
CABBARİ Nickli Üyeden Alıntı
Alem adamsın cabbari :rotate1:
içen bi arkadaş anlattı deli bişi diyor harika diyor valla süpermarketlerde falan satılıyormuşAlıntı:
MaTRaK Nickli Üyeden Alıntı
sevgiler:sunglasses2:
Süpermarketlerde satılıyor;ancak fiyatı diğer ürünlere nazaran biraz pahalı geldi bana.1 litresi yaklaşık olarak 3.5 ytl civarında.Diğer ürünlere göre pahalı.Ama faydalarını düşünecek olursak tabi ki değer...
1 litre 3.5 ytl pahalımı arkadaşım bu kadar yararlı birşey bir paket sigara 4 ytl ve sana pahalı geldi hayret ya !!!
sevgiler.....
:praying: Çok şükür sigara içmediğim için sigaranın fiyatını da bilmiyorum hocam.Ama olsun.Dediğiniz gibi o kadar faydası varken fiyatından konuşmamak gerekir....Alıntı:
fa77 Nickli Üyeden Alıntı