bende 54000 sat fta war..hangi yazılımı atmam gerekiyor...ustalara soruyorum...
bende 54000 sat fta war..hangi yazılımı atmam gerekiyor...ustalara soruyorum...
GOLDMASTER 54000 FTA(SCARTLI) ------ GM 9400FTA-55000SFTA-57000SFTA-10400FTA-10500FTA
cihazınız scartlı ise bu modellerden birini atabilirsiniz
bu yeni yazılımlardan hangisini atacam uyan varmı 08-09-06 olan yazılımlardan ustam
yaww ustam anlamadın sen beni 08-09-06 yazılımlardan hangisi uyuyo ban a54000fta ya o yazılımın sadece linkini ver bana bu kadar basit
goldmaster bi cihazım var serkan kardeş ve diğer dostlarAlıntı:
kumandadan bir bilene şifreleri girdirmek istiyorum bu şifreleri nerden bakıcam yani goldmaster 9400 cı nin şifrelerini yazılı olarak şurdan bulursun yada şunlardır diyebilirmisin ben indiriyorum zıplı dosya olarak ama kablolu yükleme ekranı çıkıyor kablom yok sadece şifreleri görmek istiyorum şimdiden ilginize tşk
bizim bir tane tırsak akraba var 9400vfta yazdığınız için bu yazılım bize olmaz diyip duruyor şimdiye kadar hep 9400fta yazıyordu diyor ustam yoksa sizi rahatsız etmem şuna bi açıklık getirde atalım şu yazılımı bu akraba biraz geri dirde nabalım inanmıyor bana
slm usta goldmaster menülü yazılımını attım ama topfield 3000 cıp pro cihazım şifreli kanallarda kilitleniyor acaba bu son çıkan yazılımda mı hata var