Şehitlerimize Allahtan Rahmet Gazilerimize Şifa Yakınlarına Sabır Versin
Printable View
Şehitlerimize Allahtan Rahmet Gazilerimize Şifa Yakınlarına Sabır Versin
şehitlerimiz nur içinde yatsın, mekanları cennet olur inşallah. bunu yapanı kınıyorum yazıklar olsun. şehitlerimizin ailelerine allahtan sabırlar diliyorum
Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
ALLAHIM ŞEHİTLERİMİZİ SEVGİLİ PEYGANBERİMİZE KOMŞU EYLE RUHLARINI ŞAD EYLE VATAN HAYINLARINI KAHHAR İSMİN HÜRMETİNE KAHREYLE ZELİL EYLE YOK EYLE BUNU BÜTÜN DÜNYA DUYSUN VATANIMIZIN BİR KARIŞINI DAHİ BU VE BUNA BENZER ŞEREFSİZLERE VERMEYİZ ALLAHIM DÜNYADAKİ BÜTÜN MÜSLÜMANLARI RESULLAH EFENDİMİZİN SANCAĞI ALTINDA BİRLEŞTİR ALLAHIM AMİN....
hepsine lanet olsun şerefsiz pkk lıların nankör köpekler Allah hepsinin cezasını versin gencecik fidanları solduruyorlar.. Tüm Şehitlerimizin mekanı Cennet olsun Allah gan gani Rahmet eylesin....Sabır sabır nereye kadar bakalım....
allah rahmet eylesin ailesine ve türk silahlı kuvvtlerine allah sabırlar versin dünyanın hangi ülkesinda var yaaa meçlisde köpek besleyen türkiyeden başka amerikayı görüyoz saddam olsun bin ladin olsun affediyomu çünkü düşmanını besliyeceğine kökünden hallediyo sorunu bizimkilerde yol haritasını apo denen sütü bozukdan alıyo
Şehitlerimize allah rahmet eylesin.
bu adamları şımartırsan olaçagı tabiki bu olur yılanın başını ufakken ezeçen....
Şehitlerimize rahmet,bu acıyla yaşamak zorunda olan anne-baba ve tüm yakınlarına sabır diliyorum.İnşallah bu son olur!
Dünden bugüne tüm idare-i maslahatçı iktdarlar bu milleti iğdiş etti.Şimdi de sanki yeni bir şey söylüyormuş gibi esip-gürlemelerine,efelenmelerine gıcık oluyorum.Allah akıldan noksan etmesin bizi!Kalın sağlıcakla!...:yell:
Millet olarak afyon yutturulmuş gibiyiz.Hiç bir şeye tepki vermiyoruz.Oysa ateş düştüğü yeri yakıyor.Dikkat edin malum kesim bu gibi konularda hiç konuşmaz yorum yapmaz..Ama iş filistin oldumu aslan kesilirler çünkü bu konuda tribüne oynamak kolaydır ve bu gibi konuları sömürmek işlerine gelir.Halbuki pkk'lılara ilk kampı ve silahları veren filistindir ama nedense hiç kimse bunları görmez görmemezlikten gelir.Her neyse bu konu çok uzun.Şehitlerimize rahmet yakınlarına baş sağlığı diliyorum.