zeko21 Nickli Üyeden Alıntı
Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
istifa edince sorunmu çözülüyor
millet bensem icraat görücem.
sadece son 2 ayda verilen şehit sayısına bak, ve son zamanlardaki terör saldırılarına bak. Hukumet bu donem içerisinde ne yaptı, sadece bunun cevabını ver. Ben bu ülkede vatandaşsam bunun cevabını istiyorum. ama cevap verecek badem bıyıklı henuz hiç görmedim.
17-09-2012, 00:09
MUTAF
bu arada bir kaç mehmet öldü diye toplanmayanlar sayıyorlarmı acaba kaç mehmet öldü?
en azından kaç mehmet şehit olucak sonra toplanacaklar onu bilelim..
ona göre ÖLELİM...
17-09-2012, 00:13
ŞAVKÇI09
açılım,açılım dediler tam açıldık aq,Al sana Açılım...
17-09-2012, 00:27
gungor1976
Artık her şehit haberinden sonra yazdığım mesajımı tekrar yazıyorum "Unuturuz vallahi unuturuz bu balık hafızamızla bunuda unuturuz" Allahtan rahmet diliyorum.
17-09-2012, 00:32
gungor1976
Alıntı:
ASİL Nickli Üyeden Alıntı
8 polisin şehit olduğu patlamadan ilk görüntüler
Bingöl' den Karlıova' ya giden polis servis aracına mayınlı tuzak Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
Bingöl Karlıova'da çevik Kuvvet ekiplerini taşıyan servis aracının geçişi sırasında yola döşenen mayın patladı. 10:15 sıralarında meydana gelen patlamada ilk belirlemelere göre 8 polis şehit oldu, 7 polis de yaralandı. Yaralı polisler Bingöl Devlet Hastanesi’nde tedavi altına alındı. ÇEVİK KUVVET ŞUBE MÜDÜRLÜĞÜ'NDE GÖREV YAPIYROLARDI
Yaralı polisler, ambulanslarla Bingöl’deki hastanelere kaldırıldı. Karlıova İlçesi’ne dün yapılan KCK operasyonu nedeniyle takviye olarak giden Bingöl Çevik Kuvvet Şube Müdürlüğü’nde görevli polisler, bugün saat 09.30 sıralarında Bingöl’e dönüş için yola çıktı. PATLAMA HACILAR KÖYÜ YAKINLARINDA MEYDANA GELDİ
Polisleri taşıyan sivil plaka takılı midibüsün, saat 10.15’te Karlıova’ya 25 kilometre uzaklıktaki Hacılar Köyü yakınlarına geldiği sırada, PKK’lı teröristler daha önceden karayolundaki menfeze yerleştirdikleri patlayıcıyı uzaktan kumandayla infilak ettirdi.
POLİSİMİN ARACI VALİMİN ARACI varın siz yorumlayın... PKK’nın son dönemde bölgede artan eylemlerinin ardından Van’ın da aralarında bulunduğu kritik bölgelerdeki 8 ilin valisine zırhlı, mayına karşı dayanıklı Mercedes G500 cipler tahsis edildi. Bölgede artan terör olaylarına karşı yürütülen operasyonlar devam ederken, valilerin can güvenlikleri için de önlemler artırıldı. Kritik bölgede bulunan Van, Batman, Diyarbakır, Siirt, Şırnak, Hakkari, Tunceli ve Bingöl Valilerinin emrine tamamı zırhlı cipler gönderildi.Başta mayın olmak üzere saldırılara karşı dayanıklı olan Mercedes G500 cipi Van’da Vali Münir Karaloğlu kullanmaya başladı.
17-09-2012, 01:41
beydemir
arkadaşlar hükümeyi savunduğumdan değil ama bu hükümet gidince ölümler duracakmı. kaçtane hükümet geldi geçti. her hükümetten sonra daha da azgınlaşıyorlar.
ama şöyle bir soru sorarsanız-hükümetin güneydoğu politikasını beğeniyormusunuz veya bu hükümeti beğeniyormusunuz derseniz asla beğenmiyorum ama hükümetin bu yüzden istifa etmesi ül***i kargaşaya götürür.
17-09-2012, 09:38
ferman
ALLAH bunları kahretsin söylenecek başka bir şey yok
18-09-2012, 20:21
rselturk
Böylesi durumlar için T.C hükümetlerinin dünden bugüne geliştirdiği ve sonuç ta aldığı bir takım uygulamalar vardı.Örneğin,[B]"sıkı yönetim ve olaganüstü hal" ve özel güvenlik güçleriyle eşkiya takibi gibi.Sen mevzide beklersen,düşman saldırıya geçer.Sen ava çıkarsan,onlar kaçacak delik arar..Bunu hükümet edenler bilmiyor mu?Elbette bilirler.Ama mücadele iradesi olmayınca,bilmek te işe yaramaz!Öncelikle güdümlü değil,hür iradeye sahip olacaksın!...
18-09-2012, 22:29
xfles7837
bu hükümet gittiğinde terör bitecek mi diyen arkadaşlar, hükümet giderse ülke karışır diyen arkadaşlar. oniki yıl önce pkk bu ülkede bırakın olay çıkarmayı kurşun dahi sıkamaz hale gelmişti. acaba onların bi şekilde yok edilmesi pkk nın bugünlere gelmesi için uyarlanmış bir senaryo olmasın. futbolu kurtarıp platiniye yalvaranlar yurt dışındab federasyon başkanı arayanlar, en sonunda da talimatla birini oraya oturtanlar keşke aynı gayreti ve hassasiyeti terör konusunda da gösterseler.
18-09-2012, 23:21
Volkan
hükümetin istifa etmesi hiç bir şeyin çözümü değil. Bu hükümetten önce doğuda olağan üstü hal vardı ama OHAL da orda dönen dolapları kaşınız biliyor. OHAL zamanı doğu da insan kaçakçılığı silah kaçakçılığı uyuşturcu kaçakçılığı aldı başını gidiyordu. Adamların terörle ne işi olur herşey günlük gülistanlıktı silahı uyuşturucu ellerini kollarını sallayarak geçiriyorlardı.
Burda kürtleri falan geçelim bu eylemleri bu şerefsizlikleri yaptıranlar belli. Orda kürdüm diye gezenler başına bir poşu takıp kirli sakal esmer olan bin tane ajan var kimi rus kimi israil kimi amerkalı kimi ingiliz hepsinin derdi dilah uyuşturucu.
Hadi hükümet gitti yerine kim gelecek. Kılıçdaroğlumu bahçelimi bunların ikisiden de bir halt olmaz hele hele kılıçdaroğlu denen siyasetçi müsfettesinden. Şimdikilerinde siyaseti iyi değil. özellikle başbakan iyi bir revizyona gitmesi gerekiyor. bu bakanlarla iş olmaz.