facebook dan yazdım bize ulaşından yazdım ama dönmüyorlar bakalım bekliyorum teklif kafaları ne zaman eserse ararlar artık
Printable View
facebook dan yazdım bize ulaşından yazdım ama dönmüyorlar bakalım bekliyorum teklif kafaları ne zaman eserse ararlar artık
Ben bana ulaşmaları için her yoldan mesaj bıraktım ama dönmüyorlar çok ilginç demek üyeye pek ihtiyaçları kalmamış:clap2::
Modüllü üyeliğim kasım başında bitti.aramadılar.ben aradım.420 full paket dediler.
..geçin dedim.
ararlarsa 220 tl geçmeden full pakete he derim .ama bunlar anladığım kadarı ile tutturabildiklerine satıyorlar.bazı yerlerde 169 tl ye full pakete geçenlerin yazılarını da okudum.
ben bu işi şuna benzetiyorum. tüccar paraya sıkışırda elindeki malı sermayesine yada hemen paraya çevirmek için satmaya çalışır ya . bazı dönemlerde bunlar anlık ucuzlamalar yapıyor ve o şekilde satış yapıyorlar sanırım. bekleyeceğim neticede.
Bana teknosadan 2 aylik full acik hediye ettilr uzatayim dedim 24 ay taahhut ve 42 tl aylik dediler dusuneyim dedim nasill pahalimi
İyici araştır sor dostum.24 ay sonra hd cihaz benim mi olacak diye sor kardeşim.Eğer hayır derlerse 42 TL fiyat baya yüksek.Ben cam modül kullanıyorum.Haziran ayında aramışlardı.Eğlence paketim vardı.Bitmesine az kala aradılar ve dediler ki full paket verelim ayda 22 TL ödeyin dediler bende kabul ettim.Ama bir daha ki Haziranda bitmeden arayacağım ve paketi iptal edin diyeceğim.Biraz peşimden koştursunlar.
Tabi herkese farkli fiyat politikasi yalnis ama 22 nere 42 nere cok farkli
bugün aradı d smart 420 demişti 15 gün önce .bugün 340 lira dedi. bende itiraz ettim.200 liraya full paket verdiğiniz arkadaşlarım var diye. söylenilen sistemde böyle gözüküyor dedi. bende daha ucuzlayınca arayın dedim geçtim.20 günde 80 lira. zaten alışıyor insan d smartsızlığa .zaman geçtikçe ihtiyacda duyulmuyor. bence bunlar yanlış politikalar uyguluyor. neyse bekleyelim .200 e düşmezlerse almayacağım.
10.12.2012 bugün öğlen 12:30 gibi aradı müşteri temsilcisi bana dedi aylık 17.99 TL aylık ödemeli full HD üye yapalım sizi dedi hemen kabul ettim kredi kartına 12 taksitle çekin faturalı sistemi istemiyorum dedim tamam olur beyefendi kart bilgilerinizi alıyım dedi.
Buraya kadar her şey normal kart bilgilerimi verdim bana onay için okumaya başladı,
aylık 24.99 TL ye full HD paketi onaylıyormusunuz diye sormaz mı?
Dedim hayır onaylamıyorum tabikide ne fiyat verip benden kart numarası aldın onay için başka fiyat söylüyorsun kusura bakmayın yanlış söylemişim demez mi,
yok bunlar iki laf arasında duymayan birisini kate küllüye getirip onaylatırım ayağına yatıyorlar.
ÇOK AYIP VALLA
Arkadaşlar sizlere nasıl teklifler geldi bana bugün yapılanı nasıl karşılıyorsunuz?