rüyalarında görür ançak...yenilmeleri iyiy oluyor iddada hep yenmesin diye duaa ediyorum...
Printable View
rüyalarında görür ançak...yenilmeleri iyiy oluyor iddada hep yenmesin diye duaa ediyorum...
Futbolla ilgilenen herhangi birisi hem vallahi hem billahi Abdullah Avcıdan daha iyi kadro kurar ne yapmak istiyor bu adam anlamadım...
gonlum çikmaz diyemezkine evet dedim hayir diyemem yani biz romanyaya yenemezsek baskalarina nasil yenecegizki
ya değerli dostlar ne finalleri ya biz kendi kendimizi aldatıyoruz. oyunu herkes izlemiştir. 2 pas yapamayan takım hiç gitmesin ondan daha iyi.gidipte averaj takımımı olalım. birde bu kafa ile bizden hiç birşey olmaz. tamam volkan hatalı çıktı eee forvetler niye var sen mahalle takımına bile gol atamazsan gerisi boş evet romanya bana göre bir mahalle takımı. biz kaprislerle uğraşıyoruz. Abdullah Avcı hoca falan değil. madem takım iyi gitmiyor. o zaman ikinci yarıya 2 değişikle niye başlamıyon.yok illa dk.60 olmalı basın ve diğerleri kendine hiç birşey dememeli. kısacası Yılmaz Vural bile ondan daha iyi oynatırdı milli takımı. saygılar sunarım.
OY kullanan herkes yorumlarınıdı yazsın
öncelikle kendimizi büyük görmekten vazgeçmeliyiz.. biz sıradan bir takımız ve ona göre oynamalıyız.. çıkıp çıkmama konusunda da : Bence çıkabilir bu guruptan ama macaristana puan kaybetmeyip romanyayı deplasmanda yenebilirse çıkar ben o kadar ümitsiz değilim..
çıkamaması avcının eşekliğidir.
Haydi cocuklar 2014'te hep birlikte TRT'nin basina.
Heeeeee ben yazmamıştım şimdi yazayım.
Oyum Evet ama evet olacağada benzemesede bir ihtimal olabilir düşüncesindeyim. Nerde o 2002 ruhu nerede o 2008 ruhu anlamadım gitti. Hele 2002 yılı ne yıldı be.... Ozaman ufacıktım ama hatırlıyorum maçları.:) Şenol Güneş'in gol sonrası havalara uçuşu ne günlerdi o be. Ama şimdi nerdeeeeeeeeeee......
bu zihniyetle zor