arkadaşlar turksat uydusunda bazı frekanslarde % 85 sinyal alıyorum bazılarında sinyal 0 çanak ve lnb ayarı yaparken hangi frekansta ayarlarsam
bütün kanalları sorunsuz seyredebilirim yardimlarınız için şimdiden teşekkür ederim
Printable View
arkadaşlar turksat uydusunda bazı frekanslarde % 85 sinyal alıyorum bazılarında sinyal 0 çanak ve lnb ayarı yaparken hangi frekansta ayarlarsam
bütün kanalları sorunsuz seyredebilirim yardimlarınız için şimdiden teşekkür ederim
cihazın sunny se onlarda sinyal %99 gösterir ama yalandandır sen başka bi cihazla ayarla mesela kyoto veya next bunlarda sinyal yalan konuşmaz ben show tv frenkansından ayarlıyom devamlı bu arada cihazım neta maksadım firmaları kötülemek değil ama bu bi gerçek
show tv de sinyal iyi ama flash,kaçkar.rumeli,gibi bazı kanallarda sinyal yok
uyduyu iyi ayrlaman lazım
Benim de ayni sorunum var.ESPECTA ES-2000s.
Önceleri flash tv ye göre ayarlıyorduk. O da güçlü yayına geçti. Türksattaki en güçlü yayınlar star grubu yayınlarıdır. Bunlarla uydu bulun fakat ayarlamayın. Şimdilik en güçsüz yayın tgrt, suny grubu bu yayını zor buluyor.
Değerli arkadaşlar merhaba,
Turksat uydumuzda sabahları ve gün boyunca çıkan trt paketi ve kanald - show-atv gibi kanalların avrupa yayınları akşamları çıkmıyor. Ya da akşamları çıkıp sabahları çıkmıyor. Bu sizce neden olabilir?
TEşekkürler
Alp
Çanagın ve lnb nin ayarsız olması olasılıgı çok yüksek
üzerindeki Lnb 4 çıkışlı, diğer kabloları komşulara gidiyor. Onlar, bizde bir sorun yok diyor. Dseq'i de değiştirdim. İnce ayar yapınca kumandadan düzeliyor. Sonra yine kendiliğinden 5-6 saat sonra gidiyor:(
Acaba lnb'den dsecq ime gelen kabloda hata veya yanma/kopma olabilir mi?
Kablo Da Sorun Olabilir Kablo Ince Mi