-
babadan şiir....
Satılan Telekom sizindi...
TEDAŞ sizindi..
BOTAŞ sizindi...
Madenler sizindi...
Siz bugün mülksüz yabancılarsınız...
Çünkü Vatanınız satıldı.
Siz uyurken Vatan toprakları yabancılara satıldı...
Bankalar yabancılara gitti...
Şirketleriniz yabancılara verildi...
Siz artık yabancısınız.
Sizler uyurken yabancılara olan borcunuz 300 Milyar Dolar daha arttı.
Köprü ve otoyollarıda eklegelim..
-
İMF'ye 5 milyar dolar borç veriyormuş..! haaa,haaa,haaa..!
adam evdeki tası,tarağı,yorganı,döşeği,tabağı,çanağı bit pazarında yok pahasına satışa çıkarmış,sonrada eşe dosta dönmüş,ben köşe oldum,bakın mahalle bakkalına borç veriyorum diye övünüyor..!
-
Satılmasına diyeceğim yok ta,böylede satılmaz ki! Köprü ve otoyolların iki yıllk gelirine karşılık 25 yıl süreyle özel girişimciye verilmesi...Alan açısından gerçekten karlı bir alış. (veriş'i zaten yok):49:
-
futbol bais oyun olan iddaa satıldı...
-
-
Ben satılmış bir şey görmüyorum ruhunu satmış küçük topluluğun çıkardığı yaygaradan başka
-
hazira satmak ne guzel demi sata sata elde bisey kalmadi zaten elde bisey kalmayinca askeri araziler var onlari da satacak bundan emin olun memleketimiz satiliyor uyanin uyanin
-
Satma ve satılma hakkı denen bir şey heralde bizim milletimize mahsus
satılık millet, az kaldı.
-
eee onu zamanında düşünselerdi bu milletin yüzde ellisi oy verdi ona kimsenin sesi çıkmıyo bu ülkenin yarısı onun arkasında tabi istedigini yapacak
iş işen geçti beyler
-
bugün herkes halinden memnun(malum zümre ve tayfaları)..! ama 15-20 yıl sonra don gömlek kalındığı ortaya çıktığında,satılan gelir kaynaklarının bütçeye katkısı ortadan kalktığında ve de devlet maliyesi tam takır kuru bakır kaldığında,devlet emekli,işçi,memur maaşlarını bile ödeyemez duruma geldiğinde bugünkü kömürcülerin ve makarnacıların yüzünü görmek isterim doğrusu..! satıp yemek ve yan gelip yatanlara dağıtmak kolay..! ama nereye kadar..?