iyide aykutla olmuyor bu iş .Hangi taraftar fenerin maçını heyecanla izledi 2-3 maç vardır.Hep vasat futbol hep golden sonra gol atma yerine defans yapıp skoru koruma mantıgı
Printable View
iyide aykutla olmuyor bu iş .Hangi taraftar fenerin maçını heyecanla izledi 2-3 maç vardır.Hep vasat futbol hep golden sonra gol atma yerine defans yapıp skoru koruma mantıgı
başkan en iyisini bilir doğru yapıyor bence
aykut hangi yüzle devam edicek tabi devam ederse yoks a bu bir gaz mı futbolculara
...fUTBOLCULARLA da konuştu kimse kimseye yardım etmedi GÖLGE futbolu oynayanlar DEVRE arası GİDER
177bin EURO adamlar
--kocaman onu istifaya davet edenlerden daha fazla fb li
--ben fb için 1 yıl yattım ey FB. liler siz ne yaptınız !
dedii AZİZ YILDIRIM
Alıntı:
zaten problem aykut hocada değil. Takımın içinde halen alexin artıkları var. Son akşam onun evinde ziyaret edenler aykut kocamın göndermek için ellerinden geleni sahada yapıyorlar. Çalışmıyorlar geziniyorlar. İnşallah aykut hoca gitmez devre arasında da şeriatın kestiği parmak gitmesi lazım.
Aziz Yıldırım Kocaman'ın istifasını kabul etmedi
Fenerbahçe teknik direktörü Aykut Kocaman Karabük maçı sonrası istifa etti.
Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
Karabükspor karşısında 3-1 mağlup olan Fenerbahçe'de Aykut Kocaman maç sonrası kameraların karşısına geçerek istifa etti.
GÜCÜM KALMADI
2,5 senedir bu görevi sürdürdüğünü belirten Kocaman, "Bu şerefli görevi sürdürebilecek gücü kendimde bulamıyorum. O yüzden bu maçtan sonra bu görevi artık üstlenmiyorum. Fenerbahçe bir teknik adamın gelebileceği en iyi yerlerden birisidir, en üst seviyelerden birisidir. Her şey için teşekkür ederim." diyerek sözlerini tamamladı.
YILDIRIM İSTİFAYI KABUL ETMEDİ
Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım ise Kocaman'ın istifa kararını kabul etmedi. İstifa sonrası Aziz Yıldırım şunları söyledi: 'Taraftarın istifa tezahüratı sonrası Kocaman'ın istifa edeceği aklıma geldi. Soyunma odasında sakın istifa etme dedim. Herkes destek versin Aykut Kocaman geri gelsin. İstifayı kabul etmem'
Rıdvan Dilmen ise Kocaman'ın istifa kararında geri adım atmayacağı görüşünde. NTV canlı yayınında istifayı değerlendiren Dilmen, 'Aykut Kocaman az konuşur öz konuşur ve istifa kararından vazgeçeceğini sanmıyorum. Eğer dönüşün de hesabını yapıp dikiş tutmayacağını görürse geri dönmez. Yıpranmışlığı sırasında istifa kararı yüzlerce kez beyninden geçmiştir' dedi.