mrb . elektriği kaçak kullanan insanlar, kaçak kullanım bedellerini ödeyen insanlarımızla bu dünyada nasıl helalleşecekler çok merak ediyorum(70 milyon insanla) saygılar....
Printable View
mrb . elektriği kaçak kullanan insanlar, kaçak kullanım bedellerini ödeyen insanlarımızla bu dünyada nasıl helalleşecekler çok merak ediyorum(70 milyon insanla) saygılar....
arkalarında tayyip amcaları var akp var arınç abileri var onlara hiç bir şey olmaz onların tüm borçlarını bize ödetirler
Hani maneviyattan, biyerden çıkar diye düşününce daha çok korkuyorum. çünkü biyerden çıksa, afat yada hastalık olsa yine başımıza kalıyolar... iki ucu pis deynek ulan
akp nin adaletinden bir örnek. bu da tayyip adaleti.
ben hırsızlık yapmadığım halde 5 milyar civarında ceza yedim, neymiş bakanlık mühürleriyle oynanmış, ben kiracıyım elektrik saati eski kadranlı mö 200 yıl doğumlu eee benim suçum ne allah tedaş torosların bin belasınıo versin zehir zıkkım olsun. çocuklarımın rızkını zorra yediler allahlarından bulsunlar, hakkımı helal etmiyorum.
Bakan'dan acı itiraf: Kaçak elektriği Güneydoğu kullanıyor. Kaçağın faturasını onlara değil batıya ödetiyoruz çünkü..
Yıldız: 'Bölüşmezsek ayrımcı derler'
:46:
bunlara hakkımı helal etmiyorum
Haram olsun ben burda aylık 100 tl elektrik faturası veriyorum onlara ise bedava elbet bir gün o hırsızlardan hakkımızı alacagız..
dünyada olmazsa ahirette mutlaka bunun hesabını verecekler o zaman boynuzsuz koyun boynuzlu olandan hakkını isteyecek
öbur dünyada var hakkımı helal etmem ne kullananlara nede kaçak kullanılmasını müsade edenlere mahşerde kimsenin hakkı kimsede kalmaz