ustadım açıklaman için tşkler bende bütün uydu ve kanallar buketleriyle birlikte var zaten benim sıkıntım farklı....
Printable View
zaten bi kaç gün daha vakit bulursam uğraşıcam olmazssa çoklu çanak takıp kurtulacam bu motor işinden temmuzda aldım kasımda bozuldu servise yolladım yapıldı geldi şimdi bidaha sıkıntı veriyo hp bunla uğraşçem durcammı ya...
volkan abi motor kitlendi kaldı bi türlü dönmüyo farklı cihazlarlada denememe rağmen çalışmadı servise yolladım kartı yanmış değiştirdiler servisteki adam türkiyede ilksin dedi 4 ayda stabb hh 120 motoru bozan.....bugun yine aradım sıkıntı var diye adam napıyosun kaç lık çanak kullanıyosun filan dedi bende 120 cm elimde belgeleri var dedim ama olmuyo filan garantiye girmez filan dedi ama yollıcam yine az para değil olmazsa firmaya söyleyeceğiz paranızı geri iade ederiz dediler her nekadar doğru...
hocam sorun olacağını düşünmüyorum. Değiştirriler. Bursada kollu kullanmak daha mantıklı gibime geliyor. Ben bursada kurduğpum bir canağın kağıt gibi yırtıldığını gördüm. Onun için sana bu motor orda bozulmaz diyemıyorum. Aslında içindeki yay mekanizması cok sağlam. Ama elektronık kart için bir şey söyleyemeceğim. Senin ki bir şansızlık olabilir. Zira ben bu motor ne ızıdırap cektırdım her tarafını söktüm parcaladım hatta şu anda motorun kolunda 4 cm boşluk olmasına rağmen calışıyor. Bu arada boşluğu düzeltecemde bir elim değipte sancaktar hocam götüremedim motoru.
abi 150 piston kollu kullanıyodum v box pozisyonerle filan uğraşmak istemedim bide gürültüsünden dolayı çıkardım attım ama gelen gideni aratırmış şöle bişey var kafamda t 90 çoklu çanak düşünüyorum senin fikrin ne olur abicim
Alıntı:
İzlemek istediğin uyudulara göre değişir tabi. Aparatlı sistemde tam odaklı bir canaktan alacağın performansı bekleme ama uğraşmak istemiyorsan olabilir. 1 adet 8 li disegc al sonra 8 adet uydu sec ve ona göre montajını yap derim. aklında bulunsun 8 li disegcte kesinlikle atlanta kullan.
dur dur acele etme..Alıntı:
şimdi
türksatı buldun...usals modunda sen uyduyu tanıtınca disecq motor kendini diğer uyduların uzaklıklarına oto ayarlıyor..mesela türksat dedin bunu enlem 34 yapınca bulduysa..
hellassat ı seçince hellassatı buluyormu ....
bide aslında senin sıfır uydun 30 doğu uydusu diyelim.o uydudan hangi enlem değerinde artırarak yada eksilterek denenir..mesela 42 enlem değerinde bulduysan.. artık enlem değerin odur.
sonrasında motor tipi modu usals olacak tabiki..
diğer uydulardaki kanalları seçince oto yönelmesi lazım..
yada uydu değişimi yapınca dönmesi gerekir..
ben atlanta hd box ile kullanıyorum stabı..
kolay gelsin.
eyvallah volkan abicim
abi 34 turksatı buldum hellayıda buldu sonra 28 dedim geçti gitti