Geçmiş OLsun.Bende surekli internetten tanıdıgım kişilerden receiver kart vs alırım.Bugune dek sorun yaşamadım. Herkes iyi çıkmıyor malesef:crashs:
Printable View
Tanımadığın şahıslardan her hangi bir ürün satın alaçağın zaman her zaman ödemeli istemeyi unutma.Bende çok alış intennet üzerinden çok alış veriş yapıyorum böyle bir sorunla karşılaşmadım.Tanımadığın şahıslara hiç bir zaman güvenme.
slm adakoğlu ben sunny 1030 kullanıcısıyım makina iyi ama dün kayserden 2 el bi xreme receever aldım yazılımı sunny sistem bilgisinde makinanın 1030sky yazıyo ama icinde sky modul yok hotbirtteki xxx acıyo ben bu işi anlamadım makinayı 60ytl ye aldım iyimi
Çihaza haftalık TPS eas keyler girildiği için açar.Şu an Tps eas keyler her hafta cuma günü degişiyor.İkinci el çihaz için fiyat iyi olabilir.Zaten yeni çihazların fiyatları o kadar pahali degil.Zaten Fta cihazların fiyatı şu an en yükseği 125 ytl fiyatlar buradan aşağı doğru gelmektedir.İstanbulda tanıdığn varsa Karaköyde dahada hesaplı alabilirsin.
Bu cihazın sıfırı Ankara konya sokakta var bilgilerinize.
Arkadaşlar bu cihazın sıfırını herkes bulabilir ben araştırdım 300 ytl, bu sebeple 180 ytl fiyat iyi olduğunu düşünüyorum.sunny kullanıcıları 1030 u iyi bilirler.sınıfında en iyisi
fiyat güncellendi