msn açılmıyor skypy geçmek mecburi oldu artık
Printable View
msn açılmıyor skypy geçmek mecburi oldu artık
bugunden itibaren cogu acmıyor yenisine devam oda cok zor
skypy kadar adi bir yazılım ne çıktı ne çıkacak her şey allak bullak iş hayatımız sona erdi gibi. karşı taraftaki arkadaş online bende ofline gözüküyor. ben online'ım beni off görüyor mail'lerime direk bakamıyorum. yazışma sayfasında yazdıkların taki sen silene kadar sayfada kalıyor. boş saçma sapan bir program. kos koca dünyada bir tek çin halk cumhuriyetinde çalışacak msn. çin devletine helal olsun msn'yi kaptı. bizim işimiz allah kaldı. ne hikmetse artık.
Ben surekli işlerimi msn den halleden biri olarak bu skype alışmak cok zor.ve berbat ötesi hiç sevmedim sırf bu alışkanlıklar yuzunden inanın forumu vbulletin 4 sistemine tasımak istemiyorum kimsenin hevesi kırılmasın diye .İyi halt ettiler sanki msn kaldırmakla
Sevgili mutaf kardeşim siz bu programı kullanıyormusunuz?. ve msn maillerimize kısa yolda olarak msn messenger gibi ulaşmamız mümkünmü? ayrıca beni mslerine ekleyen arkadaşlar ben bu programı kurarsam acaba iletişim kurma imkanım varmı. ve son olarak skypy ile beraber yüklenirmi? teşekkürler.
Mutaf kardeşim, ben programı indirdim ve kurdum. ama msnde kayıtlı olan arkadaşlar burda yok. tabii bu durum gayet normal. ama arayüzü çok kötü yaa tema değiştirdim yine belirli kısımlarda sadece renk var. sen bu programı kurmuşsan zahmet olmasa beni eklermisin lütfen bir bakıyım nasıl bir şey diye. Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
Yükseltme yapmadan açılmıyor oturum.Ama bunun basit bir çözümü var.Program Files'taki msn messenger klasörüne gir.Msn simgesine sağ tıkla özelliklere gir.Yukarıdaki sekmelerden uyumluluk yazana gel.Ordan uyumluluk ayarını Windows 2000 seç uygula de.Bunları yaparken msn kapalı olcak ama.Sağ alt köşede de durmasın.Bunu yaptıktan sonra msn'ni aç.İlk açılışta kısa bir yükleme olcak.Sonra msn'ni kullanabilirsin tekrar yükseltme yapmana gerek olmadan.
yazdığınız işlemleri daha önce yapıp denemiştim ve olmuştu. ama bu sıralar msn komple kapanacak diye şahsen denemedim. peki dediyiniz işlemleri yaparsak msn programı çalışmaya devam edecekmi siz denedinizmi?