ne kışkırması ne top oynadın Dünya derbisinde
sen sadece mersini elazığı akhisarımı yenecen bu derbide yapacağını yapacaksın
son 5 dakıka harıç ne oynadın şampiyooooo:49:
galatasaray kadıköyden devamlı korkmuştu tarih aynı tekerrür etti miii
Printable View
ne kışkırması ne top oynadın Dünya derbisinde
sen sadece mersini elazığı akhisarımı yenecen bu derbide yapacağını yapacaksın
son 5 dakıka harıç ne oynadın şampiyooooo:49:
galatasaray kadıköyden devamlı korkmuştu tarih aynı tekerrür etti miii
İyide Fenerbahçe bütün takımlara yenilicek sadece Galatsaray ı yenicekse ligde oynamasın biz senede 2 defa onlarla oynarız rahatlarlar sayın zeki62 sizin mantığınıza göre böyle olmalı o zaman ligdeki diğer takımları yenmenin bir önemi yoksa siz ve sizin gibi düşünenler böyle oynasın ÇOK MANTIKLISINIZ
neresi dünya derbisi kaç tane kanal yayınladı bu maçı dünyada 250 300 tane kanal yayınladımı hayır bizler kendimizi kandırıyoruz neymiş dünya derbisi:puah::puah::puah:
Yine rezalet bir dünya (!) derbisi. Bu maç dünya derbisi falan değil. Siz hiç Barcelona - Real Madrid veya Boca Juniors - River Plate derbilerinde böyle aptalca hareketler gördünüz mü?
"Derbi maçı" ifadesini de anlamıyorum zaten. Derbi maçı herhangi bir husumetten dolayı olur. Mesela Celtic - Glasgow Rangers maçında din, Boca - River maçında sınıf farkı vs.. Ama Fenerbahçe - Galatasaray derbisinin (?) sebebi nedir acaba?
Kimse bilmiyor, ee neden? Çünkü YOK!
2-3 profesyonel futbolcu diyemeyeceğim salak yüzünden kavgalar olaylar vs... Bu her sene böyle, seneye de böyle olacak.
Bu maç bizi birbirimize düşürmekten başka HİÇBİR işe yaramıyor. Sonra futbolun yok marka değeri yok prestiji falan hikayeler. Zorla adamı futboldan soğutuyorlar. İzlediğim her Fenerbahçe - Galatasaray maçı sonrası izlediğime pişman oluyorum. Yazıklar olsun hepsine.
zeki62 lütfen artık bundan sonra kendi takımınızın haberini verin Galatasaray Şampiyon olarak çıktı maça Fenerbahçe'de Şampiyonu yenerek ligi tamamladı olay oldu bitti. Artık son kez diyorum bakın son çare olarak yapmak istemiyorum ama ilgili bölümlere girişleri yasaklamak zorunda kalacam.
Konu Kapatılmıştır.