aynen bende bulamadım yaa
Printable View
aynen bende bulamadım yaa
hd kanal varmı bu uyduda.
Nilesat uydusundaki irdeto2 şifreli kanallar EMU ile açılıyormu?Bilgilendirirseniz sevinirim.
malesef irdeto 2 ler paylaşımla açılmıor..
nillesat uydusu 80 lik çanakla diyarbakırdan 1000 taneden fazla kanal alıyorum jsc1 hd jsc2 hd jsc3 hd jsc4 hd jsc5 hd yayında
Bu Nilesat uydusunu DİGİTURK'un boşta duran çanağını kurdum ama 250 tane tv kanalı çıktı. aliharbiye abi 600 700 tane kanal çıkıyor diyor diğer bir arkadaşta 1000 tane çıktı diyor ben anlamadım bu uydu SİVAS'tan mı sinyali iyi alınmıyor yoksa benmi tam ayarlayamadım yoksa ben buna 90 lık çanak eklersem daha fazla kanal alırmıyım???
forumdaki nilsat talebi arkadaslar nilsat kayseriden doğuya gidildikçe kapsama artar doğu illerinde full ortalama 1000 kanal 90 cm çanak yeterli fakat kayseriden batıya gidildikçe izmire doğru en az 1m 50 cm tam ofset çanak gerekir fakat nilsat 201 uydusu batı kapsamı kuvvetli en düşük frekans 11900 V 27500 KTV PAKET Ortalama 180 kanal alınabilir fakat bir güzel haberde nilsat 7¤west batı eutelsat 7.8 west A Eutelsat 8 west C Uyduları nilsat uydususunu yukarıda bulunan frekans ayarlandığında ortalama 500 kanal çıkıyor türkiyenin her yerinden alınabilir sinyal oldukça kuvvetli frekanslara ulaşmak için Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. yada www flysat.com.
Arkadaslar bir çok arkadas bulundukları yer bakımından kanal sayısını vs yazmışlar ellerine sağlık; fakat;
Ben Karabukten bu uyduyu bulamıyorum bir turlu 90 lık ofset 120 lik parabol var ama bulamıyorum anlamadım bu işi bir turlu.....