75 derece doğu daki rus uydusu var isterseniz birde oraya bakın belki hoşunuza gider selamlar
Printable View
75 derece doğu daki rus uydusu var isterseniz birde oraya bakın belki hoşunuza gider selamlar
Erox xx kanali 360 tune box kanali olarak deĞİŞmİŞtİr...
bu paketin 5 bine yakın abonesi var. Bunlardan ön ödemeli olanların gelecek aylara ait ödemeleri geri ödenerek hesaplar kapatılacak. Şirket elindeki teknik ekipmanları NURTS'a sattı. Abone bilgileri Vivacom'a aktarılmış, hepsine geçiş için teklif yapılacağı ifade ediliyor.
SatBG transponderlerinin uyduya çıkışları Lüksemburg'tan yapılıyor. Pazartesi günü SES şirketinin yayınları kesmesi beklenebilir, haftasonu işlem yapmazlar. Skylink paketinde kalacak kanallar için düzenlemeye gidilecek, tek pakete alınacaklar.
---
Not: Herşeye rağmen potansiyel bir alıcının şirketi devralma ihtimali olduğu speküle ediliyor.
Satellite BG kanallarında şu yayınlar sollandı sanırım bu gecede ayrılma devam edecek...TV,Nova,Tv7,bTV Comedy, bTV Action, bTV Cinema, Diemа, Fiesta Tv, Кino Nova, Nova Sport, RING BG ve Super 7.
vivocom paketini sunuyolarmış üyelere 45 e deki ....
bi üzücü haber daha..SPI Internationala ait olan kanallar FightBox HD,Erox HD,Eroxxx HD, 360TuneBox,FashionBox HD ve DocuBox HD kanallari Media Broadcast paketten iletilmeye baslandi. Buyuk bir ihtimalle Satellite BG paketten kanalla ayrilacak.
Astra 3B(23.5E) 11.934 V 27500 3/4 DVB-S2/8PSK , Conax.
Bulgar BNT World kanalida yarin itibariyle yeni frekansi 12.207 V den iletilmeye baslanacagini duyurmustur.
bu da demek oluyorki c cam bi kalesini daha kaybetmiş olacak:46:
ben yaklaşık 6 aydır seyrediyorum gayet güzel kanallar var örnek belgesel sinema spor ve ***** kanallar ama tek kusuru çanak çapı 220 cm olması mesaj yazarken çanak çapını belirtmedim malum srius uydusundada doğru dürüst yayınlar yoktu ama iki adet hustler kanalları o uyduyu standart makineler de popiler uydu olmasını sağlamıştı şimdi viacces 4.0 olunca millet arar oldu neyseki 1 yıldan fazla yayın yapan astra 19 yine insanların yardımına yetişti bende internet yok olduğu için paylaşımı twinden izleyebiliyoruz hatta dosya bile yükleyemiyorum ara sıra internet kafeden form a girip bakma fırsatım oluyor tekrar selamlar