akadaşım gecmiş olsun ben 15.yıl 20lik dişlrtden ne ckdim inan inan on katlı binadan atla kurtulur sun deseler alardım.cene kemin den aldırdım hala birin den cekiyom.allah. sana sabır versin.
Printable View
akadaşım gecmiş olsun ben 15.yıl 20lik dişlrtden ne ckdim inan inan on katlı binadan atla kurtulur sun deseler alardım.cene kemin den aldırdım hala birin den cekiyom.allah. sana sabır versin.
Bu agri birde beyine yakin oldugundan o kadar siddetli oluyorki hissediyorum orada basinc var apse uapti sanirsam
cabbari ustam çürüyen dişini çekmen gerekmiyorsa sakın çekme, zaten şişmiş ise doktor bile çekmez önce ilaç verir. şişkinlik insan sonra çekelim der. ama sakın çekme eğer çekmeden kurtarabilirsen kurtar derim köprü işi çok pis ağız kokusu, yıpranma. sağ sol dişleri küçülmesi, doktor sana çek derse bile çekme başka doktora git danış çektirmeden halolurmu diye sor. diş ağrın şu an ne durumda ii değilse bir kaşık tuz ile azıcık su karıştır ağzında tuzlu suyu bir dakika beklet, ama sakın yutma sonra suyu tükür. ama tuzunu bol koy. çok geçmiş olsun. ne olursa olsun çekmemeye bak esteik ile geçiştirmeye bak. selametle sevgili dostum.
benimkide ağrıyordu toktora gittim bunu çaresi yokmu dedim hemen kaldırdılar çok üzülmüştüm 1 hafta sonra yeni diş çıktı 1 yıl üzerinden geçti şimdi diğerlerinden daha sağlam kaya gibi allah kullarını sever
Evet arkadaslar dr bakti yarina randevu verdi kanal tedavisi yapilacak disi kurtarabiliriz dedi apranax fort verdi agri kesici o biraz rahatlatti simdilik ama saginda solunda 3 dis daha varmis onlarda dolguluk:( bakalim yarin ne gosterecek
Bu arada disciden korkan arkadaslar (benim gibi) en amator beceriksiz bir disci bile tadaviye baslasa simdiki cektigin acinin yarisini cekmezsin dedi disci harbi kapak oldu
çok geçmiş olsun cabbari ustam. dişinin çürümediyini ve çekemeyeceyine inan çok sevindim, diş köprüsü çok kötü yaaa, diş implantı ülkemizde çok pahalı ve uzun iş, diş doktorlarıda az implant tecrübesine sahip kanımca. bak dişçiye gittiyin iii oldu sağda soldada çürüklerde varmış onlarıda bu arada yaptırırsın, ama birinci sınıf estetik olsun de doktora, estetiyin bile kalitelisi kalitesizi varmış, ii iş çıksınki seni ilerde rahatsız etmesin tekrar çok geçmiş olsun allaha emanet ol saygılarımla aliharbiye.
Öncelikle geçmiş olsun diş ağrısını bende çok çektim banada 3gün sonraya randevu vermişti doktor aynen sana verdiği gibi banada apranax ford verdi ertesi gün diş ağrım geçti e ağrı geçince randevuya gitmedim 3 ay sonra tekrar başladı ağrı başka bir doktara gittim çekilecek dedi vede çekti demek istediğim üstad olurda ağrı gecerse benim yaptığım gibi yapma kanal tedavisiyle dişi kurtarabilirsin.