-
Konu çok ince ayrıntılara sahip malesef olay çığrından çıktı öne sürülenler ve arada siyaset yapanlar masum insanları kullanıyorlar..
Şunu sormaktan kendimi alıkoyamıyorum Hakkaride tuncelide onlarca şehit verdiğimiz zaman bu topluluk nerdeydi..
Lütfen yorumlarımızda taraflı olmadan siyasete dökmeden yorum yapalım. Bu şekilde ilerlerse hem güzel bir ortam olur.
-
Zaten bu eylemi yapan kişiler prova edilmiş kişiler insanları birbirine düşürüp bu işten rant saglamak isteyen kişiler bunu yapıyor
-
paralı olark kendini satmış insanları kışkırtmak icin elinden gelini yapıyor aynı gezi parkındaki bazı satılmış lar gibi vatan hainlari gibi
-
tv de, sosyal sitelerde,en sonunda forum sitelerinde tartışılmaya başlandı.artık yıldık bu olaydan.
konuyu fazla uzatmayalım vede herhangi bir partiye yönelik sataşma ortamı yaratmayalım arkadaşlar...
-
sayın haluk gümüştabak hariçten gazel okumak güzel buna derler ben ankarada yaşıyorum devlete verilen zararı sizde görseydiniz hak aramaynan bir ilgisinin olmadığını görürdünüz
-
Sayın Haluk Gümüştabak, yazmış olduğunuz yazının her harfine katılıyorum. Tespitler gayet güzel,anlatım su gibi, tabiki atgözlüğü takmadan okuyanlar için. Saygılar.
-
Bugün halk tv de aydoğan ve hakan aygün konuşuyorlardı dikkatimi çekti hakan aygün diyordiki olaylar tam önümüzde gerçekleşiyordu ama biz kimseyi kışkırtmıyorduk böyle bir yayıncılık yapmadık.
Aklıma şu soru geldi bir vatandaş olarak bu kişiler kışkırtmadan acaba hadi çıkın toplanın sokağa gibi laflar etmeyişini mi kışkırtma yayını yapmadık olarak mı algılıyordu?
Her alt yazılarında flaş flaş diye başlayıp halk şuraya yürüyor !!!!! anlamı nedir haber midir yol göstermekmidir şu saatte şurada toplanılacak!!!!!
Panzerler şurayı ezdi geçti!!!! Canlı yayına aldıkları Chp milletvekilleri yada çeşitli kişiler ver yansın ederek eyvah eyvah savaşa mı girdik ne milleti polis eziyor geçiyor.
BU ve bunun gibi şimdi aklıma gelmeyen o kadar çok kışkırtma vardı ki anlatamam
ULUSAL tv bile bu kadar kışkırtıcı yayın yapmamıştır
-
allah doğru olanın yardımcısı olsun.
-
Halk tv şu anda Alman milletvekilini konuşturuyor düşülen duruma bakarmısınız Düşmanımın düşmanı Dostumdur mizahını gerçekleştiriyor.
Bu kadın çıkıp Alman tv lerinde Türkiye yi yerden yere vurmuştur Halk tv de buna çanak tutuyor ama gerçekten yeter biz insanlar birbirimizi sevmiyebiliriz ama yabancılara karşı birlik olmalıyız bu kadar da olmaz ki