bilader formun yöneticilerinden volkan daha iyi bilir. plazma için panasonic - led için samsung dan şaşma demişti...
ben o kadar markalar ve özellikler arasındaki farkı bilmem...
bir kaç ay evvel kendime samsung PS51E551 plazma aldım...nedeni led lerdeki tepkime sürelerinin bilgisayar oyunlarında yetersiz kalması idi. plazmada o yönde bir sorun yok... tv harika... hele 3d olayı müthiş, smart ise artık kullanmıyorum bilgisayarla görüyorum işi. o smart ta o kadar kullanışlı bişey değilmiş. kumanda ile yazana kadar sayfa ismini canım çıkıyor. uğraşmıyorum yani onunla. bunun yanında bir çok özelliğide var. (internetten bakabilirsin. )
yanlız kötü yanı (-ki bu çok çok kötü bir yan, bunun kesinlikle dikkate almalısın) ışığı yansıtması... yani karşısında cam varsa gündüz tv seyredemiyorsun... camdan aldığı ışığı öyle bir yansıtıyorki...evde aynan yoksa ayna niyetine kullanabilirsin. ancak geceleri tv seyredeceksin yani...ben özelliklerini beğendim tv nin ama ışık olayından dolayı pişman oldum. bizim ufaklık (oğlum) gündüz pepe seyrediyor. perdeleri kapıyoruz biraz ışığı azaltsın diye... öyle bişey. ledlerde pek yansıma yokmuş. ben bu sebeple pişman oldum ama aldık bikere... led almayı kafaya koyduı isen tepkime süreleri en az 400 hz veya yukarı olanlara bak. yukarıda verdiğin linklere baktım... biri 200 hz biride 800 hz... 200 olanı sil kafandan bence. selametle... not: volkana mesaj yaz...(BARTINLI) o bu işlerin kurdu... sana önce tv ile ne yapmayı düşünüyorsun diye soracak, sonra döktürecektir. :)