Printable View
hepside birbirinden güzel seçemedim doğrusu:8[1]:
muzo üstat harbiden öndeki bayana pardon ineğe sarkıntılık yapmışmı yav.:49:
Alıntı: anthony99 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. muzo üstat harbiden öndeki bayana pardon ineğe sarkıntılık yapmışmı yav.:49: sen bana inanmıyormusun?
Alıntı: CABBARİ Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. sen bana inanmıyormusun? yok üstat inanmamak değilde hani muzo da pek yapmaz öyle şeyler. obakıma söyledim yoksa sen dedikten sonra doğrudur üstat.:00000001:
Alıntı: CABBARİ Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. dün ögle üzeri şu sagda yatan kahverengiliolana muzo asılıyordu gözümle gördüm:) cabbari beni kendinle karıştırıyor sun herhalde ben sen miyim :puah: :puah:
kızlar çok güzel
Alıntı: muzo Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. cabbari beni kendinle karıştırıyor sun herhalde ben sen miyim :puah: :puah: Bakma bu aralar ne dediğini bilmiyor ben biraz hesapta sıkıştırınca ne yapacağını ne diyeceğini bilemez oldu ne yapsın idare et seeeen :8[1]: