Wyvallah usta
Printable View
Wyvallah usta
Teşekkürler
teşekkürler
usta şu iptv nasıl atılıyor allah rızası için detaylı tarif edermisin beceremedim ben hazır dosya varsa koyarsan sevinirim ben metin belgesi yapıyorum tanınmayan dosya biçimi diyor lütfen yardımcı olun
teşekkürler
şimdi usta masaüstüne bir tane metin belgesi aç bunun ismini tvlist yap sonra içine adreslerini aç bu şekildeAlıntı:
örnek
kanald Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
startv Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
showtv Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
atv Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
aynen bu şekilde yazacaksın kendi adreslerini sonra belleği cihaza takacaksın iptv bölümüne gireceksin yeni yüklediğin kanalları orada göreceksin sonra iptv listesi varken ekranda kırmızı tuş kaydet diceksin bu kadar
redline cihazda redline firmasının verdiği kanalları silmek için yapmanız gereken işlemde şu süper ayarlardan iptv ok diyonuz ikinci sıradaki yıldız olan yere 1 2 3 4 5 6 7 8 9 0 yapacaksınız start deyip çıkacaksınız göreceksinizki redline firmasının verdiği kanallar silinmiş olacak
arkadaşlar gs-cam calışıyomu 1234512345 redline
hayır çalışmıyo
bilgin icin sağol usta
V3434 11.11.2013 tarihli ts1000 icin verilen yazilimi kurdum bazi problemler giderilmiş yanliz iptv V3387 ye göre tamamen fiyasko hiçbir kanali acmiyor.Birde superayarlar bu yazilimda nasil aktif ediliyor 6969 ise yaramiyor.
iptv rtmp,mms linklerini açmıyor,http lerde dahi secicilik yapiyor.ip tv nin en buyuk eksikligi #EXTINF:Kanal ismi şeklinde paylaşilan kanallari bu şekliyle text dosyasinin içine yapiştirip ekleyememek.tv list diye text dosyasi hazirlayip bütün #EXTINF leri temizlemek için saatlerini vermen lazim hic pratik degil zaman kaybi.Yeni yazilimda bu problemlerin giderilmesi gerekir.