katılıyoruz ,aslında bununla ilgili anket yapsalar herhalde %100 evet olur
katılıyoruz ,aslında bununla ilgili anket yapsalar herhalde %100 evet olur
Biss Conaxli Yazilimlar Verİlecek
eyvallah ustam bekliyoruz conax keylerle tvn turbo açılabilir mi acaba?
sayın mod lar konuyu yanlışlıkla fazla olarak açtım kusura bakmayın bu konuyu silerseniz sevinirim.
Bir akrabama (enson ne zaman yazılım yüklediğimi hatırlamıyorum) bayram ziyaretine gittiğimde cihazını bir kontrol ettim ve TPS lerin gayet güzel çalıştığını gördüm. benden başkasınada yazılım yükletmemiş. cihaz sunny 7011d 16.00.a1 sistembilgilerine baktığımda loader halen 6.19 ve last update olarakda 05.tem.20 olarak yazıyor ve biss ler dahil tüm kanallar gayet güzel çalışıyor. belki ustalarımıza bir fikir verebilir diye belirtiyorum.
kusura bakmayın bilgisayarım bir ara takıldı ve konuyu iki defa açmış oldum
şu an eski sisteme gectiler auto falan değil yani bakalım ne kadar daha gidecek :)
Sayın Exelans,
Biss ve Conax'lı yazılımların verilecek olması çok sevindirici. Teşekkür ederiz. Ancak bundan önceki bazı yazılımların *** menülerinde olmasına rağmen *** eklenemiyordu. Bu durumun da düzeltilmesini ve viacces, seca *** menüleri gibi biss ve conax *** menülerinin de aktif olmasını istiyoruz. Örneğin TPS'nin keyi değiştiği zaman yeni keyi girdiğimizde kanallar açılıyor ama mesela MGM'nin keyi değişse keyi girecek menü yok. Olanlara da *** girilemiyor.
Bu durumun düzeltilmesi, SUNNY cihazlara prestij kazandırır bence.
Çalışmalarınızı takdirle takip ediyorum. Başarılar diliyorum...
Bu konuda bir gelisme varmi?Reset,load default neyaptiysam duzelmedi.Cabo kanallari ozellikle gece cok kilitlenme yapiyor.
thor'daki conax'larda açılırmı ustam..??