:45:KOvmuşlar malesef
Printable View
Ya ben öyle diyorum işteAlıntı:
Tamam kovdular def etmişler
Şimdi rahatladımızmı :8[1]:
Ya şunu anlamıyorum elin Alex fergusonu man .unt yıllarca çalıştırdı
Halen adam klübün yetki mertebesinde görev yapıyor.
Maşallah biz de de her yıl teknik adam değişiyor nasıl iş bu ya .
hiç iyi olmadı bu. şekil , zaman bakımından maalesef çok yanlış.
Yeni hocamız bile belli çok yakında açıklanır.
24.09.2013 - 19:47
İLGİLİ HABERLER
Fatih Terim Haberi Nasıl Öğrendi?
ultrAslan'dan Terim mesajı!
Terim'in ardından ikinci şok! Onlar da gidiyor
Florya karıştı
Taraftarlar isyanda!
Galatasaray yönetim kurulu toplantısında takımı son 2 sezonda şampiyon yapan ve geçtiğimiz yıl Şampiyonlar Ligi'nde çeyrek final oynatan Fatih Terim ile yolları ayırdı.
Şok gelişmenin ardından hoca arayışlarına başlayan sarı kırmızı yönetimde adaylarda ortaya çıkmaya başladı. İlk adaylar, Manchester City'i Premier Lig şampiyonu yapan Mancini, Chelsea'yi Şampiyonlar Ligi şampiyonu yapan Di Matteo, bir dönem Chelsea'yi çalıştıran Ranieri ve geçtiğimiz yıl Bayern Münih'i Şampiyonlşar Ligi ve Bundesliga'da şampiyon yapan Jupp Heynckes ilk geçen isimler oldu.
Başkan Ünal Aysal'ın gönlündeki isim ise herkesin yakından tanıdığı Mircea Lucescu. Fakat Lucescu'yu ikna etmek hiç de kolay değil.
Diğer yandan Fatih Terim'in Milli Takım ile görüşmesinin ardından Başkan Ünal Aysal ile çıkan ilk krizde Mancini ve Di Matteo'nun menejerleri aracılığıyla yönetime haber gönderdiği öğrenildi.
Başkan Ünal Aysal ve yönetim kurulu kısa süre içerisinde teknik adam sıkıntısına son vermesi bekleniyor...
Şaka gibi ! 2 sezonda 4 kupa kazandırmış Şampiyonlar Liginde çeyrek final oynatmış, Galatasaray'ı dipten zirveye çıkarmış Fatih Terim artık yok !!
Yazıklar olsun İmparator gibi teknik direktör gönderilir mi !! Demirören'in Milli Takımı öne sürerek Galatasaray'ın yükselen başarısını engellemek için Milli Takımın başına Fatih Terim'i getirerek Galatasaray ile ilişkisi kesilmiştir ! sevinebilirsiniz artık galatasaray düşmanları..
galatasaray fatih terim ile yolları ayırmış... bu ilk kez olmuyor ki. seneye olmaz sa, bir sonraki sene tekrar çağırırlar... :D
Ya Fatih terimi bile çağırmamışlar
Adam TV'den alt yazı ile öğrenmiş
Bu kadar da olmaz ya Ayıptır