serkan yılmaz aciko ve goldmasterdeki birçok süpriz kelimesine takıldımda..birazda olsa merakımızı giderecek açıklama yapabilirmisin..hoşçakal
Printable View
serkan yılmaz aciko ve goldmasterdeki birçok süpriz kelimesine takıldımda..birazda olsa merakımızı giderecek açıklama yapabilirmisin..hoşçakal
Menü konusunda sizlere sonuna kadar katılıyorum.ben çok bekledim baktım bir değişiklik yok.şu an kaon menü kullanıyorum.sunny, cihazın sadece kapağında yazan isim..gerçekten sunny e yeni bir menü lazım ilgililere duyurulur...
aynen menude degısıklık sart sıktı artık.en basıt nextvısıon gıbı bencede uyumu daha basıt olur kanısındayım
inşaalah olur snopy üstad elinizden geldiğince sunny cilere yardımcı oluyorsunuz
hadi bir kampanya başlatalım. snopy atmaca nın mail adresini versin bizlerde oraya mail yağmuruna tutalım ve snopy yi işe aldıralım
evet sunny menüsünden bıktık artık NEXTVİSİON gibi güzel bir menü olsun olmuyorsa NEXTVİSİON desteklensin
Atmaca neyse de asıl sunny firması işi bilmiyor. Şurda snopy, isa yüksel gibi arkadaşları değerlendirmiyor.
Onlar olmasa cihaz satamayacaklar farkında değiller. Bu cihazlar popülerse ve 2.eli çok rahat para ediyorsa bu ve bir kaç arkadaşın sayesinde.
Yok yok profesyonel değiller.