edit..
Printable View
edit..
bayram bey siz çok bilmişsiniz herhalde. gerçi bilgi sahibi olsaydınız bir yerlerden mesaj copy yapmayıp fikrinizi herkes gibi beyan ederdiniz. bize ders vermeye çalışıyorsunuz. bizler kendi tarihimizi çok iii biliyoruz. kendi tarihini bilmeyen araştırsın öğrensin. şekil a gibi. herkes ne güzel sohbet eder gibi kendi fikrini yazmış. siz ise utanmadan kalkıp bize ders vermeye çalışıyorsun. siz hocamısın allah aşkına. neden herşeyi tadında bırakmıyorsunuz. eyer cevap yazarsanız size reply yazmıyacam. ama lütfen sizde yazacağınız mesajlarınıza dikkat ediniz. bakınız super mod bölümünde yer alıyorsunuz, ama neyin doğru neyin yanlış olduğunu kestiremiyorsunuz. allaha emanet olun.
utanmayı sizden ögrenecek degilim mesajıda editledim artık bol bol yaz .. birdahaki mesajlarınızda ihbar butonuna bas bana utanmaz çok bilmiş diyerek hakaret etmeyide bırak..
herşey ilk kurulurken iyimiş sadece cumhuriyet denilince nedense ejdadımın yazdıgı kelimeyi özel dersle almak zorunlulugu aklıma gelmekte keşke harf kanunu olmasaydı..tabii o günlerin şartlarımı bunumu gerektirdi onuda bilemeyiz vardır bir bildikleri..
Arkadaşlar lütfen birbirimize kırıcı cümleler kullanmayalım. Biz "Supersatforum Ailesiyiz" bize yakışmıyor. Selamlar..
Alevlenmeyin arkadaslar....
Onemli olan burada acikca yorumlarimizi dile getirmek.
Bize yillarca onumuze set gerdiler simdi o devir gecti acik acik konusabiliriz
Peki daha acik sorayim size cumhuriyetin ilaniyla biz hangi haklari kazandik ne kaybettik kazandiklarimizi kullanabiliyormuyuz
bende hepinizi çok seviyorum, bayram bey sizide çok severim, mesajlarımdan alındıysanız. kesinlikle amacım sizi kırmak değil. sevgiler arkadaşlar. ben çıkıyorum yarın görüşürüz, eve yemeye yetişmem gerek yoksa hanım beni kapı içeri almayıp dışarda bırakır valla, hadi en iii akşamlar.
ali abi size karşı veya forumlarda kimseyle münakaşa ya girmemek için genellikle siyasi tartışmamalara girmemeye özen göstermekteyim ne yapayım birisi ejdada dil uzatınca dayanamıyorum emin ol yazdıklarım copy degildi onları biliyordum sadece yılları dogrumu diye bakıp yazdım kopya yoktu tek üzüldügüm insanımıza kendi tarihimizi ya ögretemedik yada ögretirmediler saygılarımla..
cumhuriyetle çok şeyler kazanıldı yalnız düşüncem son 20 senden beri cumhuriyetimizin degerlerinden uzaklaştırılmaya başlandık seneler öncesinde insanımız cumhuriyeti bir bayram sabah gibi kutlarmışlar hatta ben okul çagındayken cumhuriyet bayramına bir kaç gün kala herkes diyebilirm evlerin camlarına arabalarına vs. şanlı bayragımızı asarlardı kutlama yerleri dolardı şimdi bakıyorum sorsam 29 ekim neyi hatırlatıyor nerdeyse bilmeyecekler cumhuriyet bayramı olacagını bu konu işte beni düşündürmekte..:(