paylaşımlarınız için teşekkürler şu anda elimde 520 yok ama akşama büyük ihtimal gelir o zaman atarım
Printable View
paylaşımlarınız için teşekkürler şu anda elimde 520 yok ama akşama büyük ihtimal gelir o zaman atarım
set divice tuşlarına aynı anda bas ve 001 den başla 70 lere kadar şansın varsa tutar fazla yardımcı olamadım kusura kalma başka yolu yok bendede bazı uymayan cihazlar geliyo kodlarda yok mecburen bu yola başvuruyom bende kolay gele :45:
dostum org kumandanın kristalini değiştirdim yine aynı çalışmıyor kumanda akıllı kumandada çalışmıyor
cihazın üzerindeki kuman da gözü arızalı olmasın? veya bu yazıımdan sonra olduysa eski yazılımlardan birini yükleyin düzelir..
Arkadaşlar bu yazılımı ben yükledim :clap2:
1, cihaz ekranda SYSTEM İNİNTİALİZE yazıyor kumd. caliışmıyor kristali degiştirdim yine aynı ama kumanda calışıyor gibi önündeki turuncu ışık yanıp sönüyor ve bir süre sonra cihaz tekrar acılıp kapanmaya başlıyor :( :46:
2, birde özellikle acıldıgı zaman osd olması gerekir oda yok ekran normal av de ama hiçbir yazı falan gelmiyor :49:
3, 11,10,2006 yazılımı yükleyince normale dönüyor...:pepper:
yardımlarınızı bekliyorum saygılar.......
Arkadaşlar sorunlar giderildi yeni loder kanal edit *** edit *** loder hazır
buraya ekleyemiyorum yönetici arkadaşlar yardım ederse ekleriz depoya ve forma eklenmiştir Bilginize
arkadaşlar sky hangi kanalı açıyor kanalın ismi nedir açar varsa yazarsa herkez bilgilenir
Yükleyenler kumandanın devre dışı kaldığını ve hiçbir şekilde çalışmadığını vede eski yazılıma döndüklerini yazmışlar verilen yazılımların geri çekilip sorun giderildikten sonra tekrar verilmesi kanısındayım saygılar,kolay gelsin.
arkadaşlar buradakiler eski düzeltilmiş yazılımı buraya veremiyorum yöneticiler kusura bakmasın depoya verdim henüz aktiflemediler
tekrar özür dileyerek düzeltilmiş yazılım lingini veriyoroum kural ihlal etmek istemezdim ama bir 520 maduru olduğum için 520 cileri anlıyorum ve yöneticilerin anlayoışına sığınıyorum
Üyelik isteyen link vermek yasaktır...
uydufaresi arkadaşım yeni dosyalar depoda görülmemekte verilen linklerde forumlarda silinmekte mümkünse dosyaları özelime gönderirseniz sevinirim saygılar.